Nieuws van en uit het bestuur

Nieuwjaarsborrel oergezellig!

9 januari - Het is een traditie, de Nieuwjaars receptie in de ledenzaal. En dat we er zin in hebben, bleek wel uit de hoge opkomst. Vast onderdeel vormde de huldiging van de kampioenen van 2016.

Lees meer

Kerstwens van het bestuur

21 december - 2016 was een prachtig jaar. Er gebeurde te veel om op te noemen. We hebben geprobeerd het in een aantal beelden te vatten.

Lees meer

Optimisme tijdens NajaarsLedenVergadering 2016

28 november - Op vrijdag 25 november vond de NajaarsLeden Vergadering 2016 plaats. Maar liefst 65 leden hadden de moeite genomen de vergadering bij te wonen. Met tevredenheid werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en werd het beleidsplan voor 2017 door de leden goedgekeurd.

Lees meer

Bestel nu uw Braasem Clubkleding!

1 november - Vanaf heden kan elk lid nu écht het clubgevoel uitstralen! In de afgelopen periode is hard gewerkt aan het samenstellen van een uitgebreide collectie. We hopen dat er voor iedereen iets van zijn of haar gading bijzit.

Lees meer

Braassemborrel op Sneekweek

5 augustus - Morgen begint de Sneekweek. Met een goede windvoorspelling belooft het een waar spektakel te worden. Ook zijn er een aantal Braassemleden die in de diverse klasses meedoen. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de Braassemborrel!

Lees meer

Woord van dank

8 juni - Helen van Maarseveen stuurde ons een woord van dank naar aanleiding van de belangstelling op de begrafenis.

Lees meer

Kom je ook naar het Doeshavenconcert

20 april - Vanuit gemeente Leiderdorp en Watersportvereniging Doeshaven, ontvingen wij een uitnodiging voor het bijwonen van het Doeshavenconcert. Lees meer voor verdere informatie.

Lees meer

Lustrum 2018 logo Prijsvraag

28 december - In 2018 wordt gevierd dat de WV Braassemermeer 100 jaar bestaat. Met een klein groepje worden de eerste voorbereidingen al gemaakt. Maar wat is een lustrum zonder een lustrum logo!

Lees meer

Huisstijl en logogebruik

Van belang voor de WV is een goede herkenbaarheid van haar activiteiten en de prestaties van haar leden. Vandaar dat het logo regelmatig gebruikt wordt. Helaas zijn er in het verleden wel eens foutieve logo's gebruikt.

Lees meer

Hoge opkomst Najaars ledenvergadering

20 november - Een volle ledenzaal in het clubhuis, maar liefst 75 leden waren aanwezig tijdens de Najaars ledenvergadering. Het werd een lange avond waarin het bestuur haar plannen presenteerde voor het komende jaar.

Lees meer

Goede opkomst Bijzondere Leden Vergadering

26 september - De Bijzondere Leden Vergadering (BLV), welke plaats heeft gevonden op vrijdagavond 25 september, is goed bezocht. Gemotiveerde leden discussieerden met elkaar en met het bestuur over de toekomst van het havenbeheer en de horeca >>klik op de foto voor een kort verslag<<

Lees meer