Nieuws van en uit het bestuur

Nieuwe bestuursleden Opleidingen en Trainingen gezocht!

Afgelopen twee jaren hebben Walter en ik met zeer veel plezier en inzet de diverse onderdelen van de Racing Teams Braassemermeer (RTB) en de opleiding bestuurd. We zien dat de Braassem nog steeds een sterke naam en aantrekkingskracht in de zeilwereld heeft.

Lees meer

Nieuwjaarsborrel oergezellig!

9 januari - Het is een traditie, de Nieuwjaars receptie in de ledenzaal. En dat we er zin in hebben, bleek wel uit de hoge opkomst. Vast onderdeel vormde de huldiging van de kampioenen van 2016.

Lees meer

Kerstwens van het bestuur

21 december - 2016 was een prachtig jaar. Er gebeurde te veel om op te noemen. We hebben geprobeerd het in een aantal beelden te vatten.

Lees meer

Optimisme tijdens NajaarsLedenVergadering 2016

28 november - Op vrijdag 25 november vond de NajaarsLeden Vergadering 2016 plaats. Maar liefst 65 leden hadden de moeite genomen de vergadering bij te wonen. Met tevredenheid werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en werd het beleidsplan voor 2017 door de leden goedgekeurd.

Lees meer

Bestel nu uw Braasem Clubkleding!

1 november - Vanaf heden kan elk lid nu écht het clubgevoel uitstralen! In de afgelopen periode is hard gewerkt aan het samenstellen van een uitgebreide collectie. We hopen dat er voor iedereen iets van zijn of haar gading bijzit.

Lees meer

Geef je op voor de AED cursus

Het kan zo maar gebeuren dat iemand op de vereniging onwel wordt en gereanimeerd moet worden. Dan telt elke seconde! In oktober willen we weer een of meerdere avonden een AED-training organiseren.

Lees meer

Doping nieuwe RIB’s

7 sept - Onder het toeziend oog van naar schatting 100 leden zijn gedurende de DiZeBra slotavond op 6 september drie nieuwe Rib’s met Champagne gedoopt door Lies Eichhorn (oudste aanwezige vrouw) en haar dochter Marleen Gaillard.

Lees meer

Zondag 28 augustus huldigen wij onze Olympische zeilsters!

25 augustus - Uiteraard zijn wij béretrots op 'onze' zeilers die in RIO waren. We hebben ze dan ook uitgenodigd om samen met ons te toasten en terug te blikken op de afgelopen periode. Het was even spannend, maar nu is het zeker! Hoera! Ze komen! En wel a.s. zondag om 16.30!

Lees meer

In memoriam

6 juli - Op zondag 3 juli j.l. is Susanne Cathérine Fromberg-van der Meyden op 90 jarige leeftijd overleden. Voor heel zeilend Nederland beter bekend als ‘Tante Suus’.

Lees meer

Horeca voor 2016 weer geregeld!

15 april - Wat een geweldig nieuws! Edwin van Wieringen neemt voor de rest van het jaar de Horeca op zich. Daar zijn we als vereniging natuurlijk helemaal blij mee!

Lees meer

Wijnproeven op 15 maart

9 maart - Het wegvallen van de geplande Horecaondersteuning heeft tot gevolg dat we ten aanzien van het assortiment geconfronteerd wordt met nieuwe keuzes. Daar hoort ook de keuze van de wijn bij.

Lees meer

Rio 2016 - Komen de dromen van Claire en Nina uit?

30 december - Het is bijna zover. Het jaar 2016 staat voor de deur en daarmee een superspannend jaar voor al onze zeilers (m/v) die voor goud gaan in Rio. Maar ze hebben onze steun hard nodig! Zullen we nog 1 keer laten zien hoe wij dat als WV Braassemermeer doen?

Lees meer

Gala-avond voor Vrijwilligers 2015 – Wat een fantastisch feest!

17 november - Het was alweer het 3e jaar dat de vrijwilligers avond in een gala-achtige sfeer plaatsvond. Het clubgebouw was weer helemaal omgetoverd in een kleurrijk en feestelijk geheel. Dit jaar was de zaal echt stampvol en zaten er 114 clubgenoten die een geweldige avond beleefden. Het is een geweldig feest geworden! Klik op 'lees meer' voor een uitgebreid verslag en een link naar de foto's.

Lees meer