Nieuws van en uit de haven

Bruin Café heet vanaf nu Braassem Café

6 feb - Echt 'bruin' is ons Bruin Café al een tijdje niet meer. Vandaag de dag is het gewoon een gezellige bar die velen inmiddels al hebben bezocht. Vanaf nu af aan noemen we het Braassem Café.

Lees meer

Idee otrabandasteiger met verdeelde mening ontvangen

14 december - Tijdens de najaarsledenvergadering heeft Kees het idee voor de aanpassing van de Otrabandasteiger gepresenteerd. Het idee is niet door iedereen positief ontvangen. Vooral door een aantal ligplaatshouders wordt de verandering van ligplaats en langere loopafstand naar het parkeerterrein als vervelend ervaren.

Lees meer

Zelfwerkzaamheidsdag 12 november koud van start.

14 november - Afgelopen zaterdag was alweer de tweede zelfwerkzaamheidsdag van het najaar. Het viel best wel een beetje tegen om te wennen aan de kou. Mutsen op, handschoenen aan, heel wat anders dan vorige maand toen je nog in T-shirt op het meer lekker kon zeilen.

Lees meer

Inventarisatie ligplaatsen

30 oktober - Er is een vermoeden dat er mogelijk boten in de haven liggen of op het buitenterrein staan waarvan niet bekend is wie de eigenaar is...

Lees meer

Einde zomerstallingsperiode

Het is weer voorbij die mooie zomer. Dat geldt ook voor de zomerstallers. 1 november vangt de winterperiode aan en dat betekent, dat de zomerstallers hun plaats vrij moeten maken voor de winterstallers.

Lees meer

Wie wint de Loodsman prijs 2016?

11 oktober - Wie wint dit jaar de Loodsman prijs en wordt daarmee Vrijwilliger van het Jaar 2016? Nog 3 dagen en dan sluit de mogelijkheid om een nominatie uit te brengen. Jouw stem maakt het verschil!

Lees meer

Gevonden voorwerpen

17 september - Er blijft nog wel eens iets achter op de vereniging. Niet altijd kunnen we dit bij de juiste eigenaar terugbezorgen.

Lees meer

Stremming Julianabrug

9 mei - I.v.m. werkzaamheden is de Julianabrug in Alphen aan de Rijn van woensdag 18 mei tot vrijdag 20 mei gestremd.

Lees meer

Horeca voor 2016 weer geregeld!

15 april - Wat een geweldig nieuws! Edwin van Wieringen neemt voor de rest van het jaar de Horeca op zich. Daar zijn we als vereniging natuurlijk helemaal blij mee!

Lees meer

Hoge opkomst Najaars ledenvergadering

20 november - Een volle ledenzaal in het clubhuis, maar liefst 75 leden waren aanwezig tijdens de Najaars ledenvergadering. Het werd een lange avond waarin het bestuur haar plannen presenteerde voor het komende jaar.

Lees meer