Nieuws over de Vereniging

Braassem Summer Regatta 2017

1 juni - Het mooiste clubevenement is weer in aantocht, de Braassem Summer Regatta. Het thema is dit jaar 'Route 99'. Lees snel verder om je in te schrijven.

Lees meer

Marion van der Krogt overleden

9 mei - Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat als gevolg van een noodlottig ongeval in Australië, Marion van der Krogt is overleden. De afscheidsplechtigheid en samenkomst is a.s. vrijdag. Betrokken leden zijn zeker welkom!

Lees meer

Boeiende VoorjaarsLedenVergadering

22 maart - Dat wij een vereniging zijn met betrokken leden wisten we natuurlijk al. Dat zien we tegenwoordig bijvoorbeeld terug in de hoeveelheid mensen die naar de ledenvergaderingen komen! Zo ook afgelopen vrijdag, meer dan 60 trouwe leden in de zaal die bereid zijn actief mee te denken! Lees meer voor het verslag.

Lees meer

Het wordt gezellig in het Braassem Café!

24 feb - Ok, een echte winter is het niet geweest, en de lente is ook nog niet in zicht. Maar onze mannen van het Braassem Café maakt dat niet uit, dat zijn gewoon bikkels die vrijdag 24 februari om 17.00 de deuren weer opendoen en u verwelkomen met een drankje en een hapje.

Lees meer

Eredivisieteam zoekt after guards

14 feb - De WV Braassemermeer doet in 2017 weer mee aan de Eredivisie Zeilen. Dat doen wij met een ervaren team van zeven sportboten zeilers. Uit voorgaande twee edities is gebleken dat teams die veel met elkaar gezeild en getraind hebben, het meeste kans maken op een hoge eindklassering.Wil jij deel uitmaken van dit team? Lees dan meer.

Lees meer

Wereldbeker voor Afrodite Zegers en Anneloes van Veen

30 januari - Wat een race! Op zondagavond zaten heel veel Braassemleden naar YouTube te kijken om daar getuige te zijn van een super spannende Medal Race. Onze toppers, Afrodite en Anneloes werden nipt 2e, maar konden evengoed de Wereldbeker in ontvangst nemen.

Lees meer

3 februari 2017 Lezing door Gerbrant van Vledder

3 jan - Gerbrant van Vledder vertelt over zijn recente reis naar de Marshall-eilanden om de geheimen van de zeevaarders van de Marshall eilanden te ontraadselen. Deze zeevaarders zijn in staat om met alleen natuurlijke hulpmiddelen nauwkeurig van eiland naar eiland te varen. Het bijzondere is dat zij naast de zon, maan en de sterren ook gebruik maken van de golfslag op de oceaan. Vooraf kunt u van een heerlijke maaltijd genieten in ons gezellige Bruin Café.

Lees meer

Inventarisatie stallingsterrein van start

1 december - Dit weekeinde is een aanvang gemaakt met de inventarisatie van het stallingsterrein. Samen met Ron, Olaf en Kees wordt bekeken welke boten, trailers en combinaties geregistreerd staan en waarvan bekend is wie de eigenaar is en of er stallingsgeld is betaald.

Lees meer

Bestel nu uw Braasem Clubkleding!

1 november - Vanaf heden kan elk lid nu écht het clubgevoel uitstralen! In de afgelopen periode is hard gewerkt aan het samenstellen van een uitgebreide collectie. We hopen dat er voor iedereen iets van zijn of haar gading bijzit.

Lees meer

Inventarisatie ligplaatsen

30 oktober - Er is een vermoeden dat er mogelijk boten in de haven liggen of op het buitenterrein staan waarvan niet bekend is wie de eigenaar is...

Lees meer

Einde zomerstallingsperiode

Het is weer voorbij die mooie zomer. Dat geldt ook voor de zomerstallers. 1 november vangt de winterperiode aan en dat betekent, dat de zomerstallers hun plaats vrij moeten maken voor de winterstallers.

Lees meer