Nieuws over de Vereniging

Braassem Summer Regatta 2017

1 juni - Het mooiste clubevenement is weer in aantocht, de Braassem Summer Regatta. Het thema is dit jaar 'Route 99'. Lees snel verder om je in te schrijven.

Lees meer

Eredivisie Zeilen - Nog 1 week voorbereiding

5 mei - Over een week start de Eredivisie zeilen in Almere. Het Braassem Team kan niet wachten om onze Vereniging op de kaart te zetten! Teamcaptain Bart Leerling doet op uiterst vermakelijke wijze verslag van een avond waarin de regels nog eens goed worden uitgelegd...Lees meer.

Lees meer

Aftrap DiZeBra 2017 onder koude omstandigheden

19 april - Wie buiten de kou voelt, denkt er niet zo gauw bij na dat het DiZeBra seizoen begonnen is. Dat was vast de reden waarom er gisteravond nog niet zo heel veel boten waren, maar dat gaat vanaf nu natuurlijk veranderen! Klamer wint de eerste mooie nieuwe Nachtkaars. Met dank aan Claar van der Does. Dank ook aan het team van Willem!

Lees meer

Prachtig OCN weekend

31 maart - Afgelopen weekend vond het familieweekend van de Optimisten Club Nederland plaats bij ons op de vereniging.

Lees meer

Boeiende lezing over wind

20 feb - Het Braassem Café was afgelopen vrijdag gevuld met leden die een interessante lezing volgden over het thema wind. Bijzonder aan deze lezing was dat niet minder dan onze eigen voorzitter, Wouter van de Gronden, deze presenteerde.

Lees meer

Bruin Café heet vanaf nu Braassem Café

6 feb - Echt 'bruin' is ons Bruin Café al een tijdje niet meer. Vandaag de dag is het gewoon een gezellige bar die velen inmiddels al hebben bezocht. Vanaf nu af aan noemen we het Braassem Café.

Lees meer

Nieuwjaarsborrel oergezellig!

9 januari - Het is een traditie, de Nieuwjaars receptie in de ledenzaal. En dat we er zin in hebben, bleek wel uit de hoge opkomst. Vast onderdeel vormde de huldiging van de kampioenen van 2016.

Lees meer

Kerstborrel op de Braassem

15 december - Kom je op 20 december ook even gezellig naar de Kerstborrel op de Braassem? Edwin van Wieringen, Ron Azier en John Langeveld gaan het je helemaal naar de zin maken!

Lees meer

Optimisme tijdens NajaarsLedenVergadering 2016

28 november - Op vrijdag 25 november vond de NajaarsLeden Vergadering 2016 plaats. Maar liefst 65 leden hadden de moeite genomen de vergadering bij te wonen. Met tevredenheid werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en werd het beleidsplan voor 2017 door de leden goedgekeurd.

Lees meer

Veel gestelde vragen over de clubkleding

7 november - Gistermiddag was de eerste mogelijkheid tot het passen van de nieuwe clubkleding. Een hoop enthousiaste leden zijn al komen kijken. Vooral ouders en jeugdleden lieten zich informeren over de collectie.

Lees meer

Opruimen haventerreinen

Op 12 november is de tweede zelfwerkzaamheidsdag, een van de activiteiten die gepland staan is het opruimen van de buitenruimte.

Lees meer

Clubcafé op vrijdagavond

3 november - Edwin van Wieringen als huurder van de horecafaciliteiten heeft samen met Ron Azier en Adriaan Breukel het initiatief genomen om op de vrijdagavonden het ‘Bruin”café te openen. Morgen is het thema: SNERT. Komt allen!

Lees meer