Nieuws over Opleidingen & trainingen

De U4 staat voor de deur

27 april - De eerste U4 van dit jaar begint komende zaterdag. Veel jeugdleden én het wedstrijdcomité maken zich op voor een lekker weekendje zeilen in Medemblik.

Lees meer

Woensdagmiddagtraining voor optimisten

17 maart - Goed nieuws voor optimistzeilers! Je kunt nu ook trainen op woensdagmiddag. Opti-A en fanatieke opti-B zeilers zijn op woensdag welkom om te komen trainen. Auke Holtrop organiseert de trainingen en deze worden ondersteund door SportVid.

Lees meer

Teamuitje RTB 2017

17 januari - Het RTB teamuitje van 2017 staat weer voor de deur! We gaan dit jaar iets anders doen dan de afgelopen paar jaar: We gaan namelijk boulderen. Boulderen? Dat is een soort van indoor klimmen maar dan niet zo hoog en zonder touwen. Maar er liggen dikke matten, dus alles is redelijk veilig. Wie is het sterkts in zijn of haar armen?

Lees meer

Muiderzand en Braassemermeer organiseren samen Bandol 2017

6 januari - WV Braassemermeer en Regatta Center & Jeugdzeilvereniging Muiderzand starten 2017 met een samenwerking om de trainingsweken in Bandol te organiseren. Deze vinden plaats tijdens de voorjaarsvakantie in de laatste twee weken van februari. Inmiddels hebben al ruim 40 jeugdzeilers zich aangemeld voor hun 5-daagse zeiltraining in het mooie Bandol gelegen aan de Cote d'Azur (Zuid-Frankrijk).

Lees meer

Inschrijving Voorjaarstraining geopend

29 december - Op zondag 12, 19 en 26 maart en 2 en 9 april organiseert WV Braassemermeer de regionale voorjaarstrainingen. De regionale voorjaartrainingen zijn wedstrijdzeiltrainingen, die gelden als de opstart van het zeilseizoen.

Lees meer

Braassem naar Bandol 2017!

Het leukste event van het voorjaar is zonder twijfel onze trainingsweek in Bandol. Wat in Nederland echter altijd een uitdaging blijkt is de vakantieplanning. We willen toch iedereen vragen in te schrijven en als de groep groot genoeg is gaat het door! Daar gaan we uiteraard vanuit!

Lees meer

Zomer zeilkamp

19 juli - Wat hebben ze een topweer! De kinderen die deze week bij ons te gast zijn voor het zomer zeilkamp (Braassemkamp).

Lees meer

7 Braassemleden in WK- EK- en Regattateam

25 april - Gisteren is de voorjaarsselectiestand voor de optimisten bekend gemaakt. Hieruit zijn het WK-, EK en regattateam samengesteld. Maar liefst 7 Braassemleden mogen Nederland vertegenwoordigen in de komende buitenlandse wedstrijden.

Lees meer

Gala-avond voor Vrijwilligers 2015 – Wat een fantastisch feest!

17 november - Het was alweer het 3e jaar dat de vrijwilligers avond in een gala-achtige sfeer plaatsvond. Het clubgebouw was weer helemaal omgetoverd in een kleurrijk en feestelijk geheel. Dit jaar was de zaal echt stampvol en zaten er 114 clubgenoten die een geweldige avond beleefden. Het is een geweldig feest geworden! Klik op 'lees meer' voor een uitgebreid verslag en een link naar de foto's.

Lees meer