Oprichtingsreceptie 22 maart

We naderen met rasse schreden de datum waarop de vereniging officieel 100 jaar geleden werd opgericht. Op 22 maart bent u vanaf 16.00 uur tot ca. 19:00 uur welkom in de ledenzaal, om met ons mooie herinneringen op te halen en natuurlijk ook naar de toekomst te kijken. Het officiële deel van het programma begint om 17:00 uur. Op korte termijn ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met de mogelijkheid om te registreren.

------------------------------------------------------------------------------------------

Lustrum Glossy

Bij het lustrumjaar hoort natuurlijk ook een lustrum-uitgave! Tijdens de officiële lustrum receptie op 22 maart zal deze aan de voorzitter worden overhandigd. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij!

Deze lustrum-uitgave is speciaal ten behoeve van het 100-jarige bestaan van onze vereniging samengesteld. Mooie artikelen over de geschiedenis, interviews, feiten en vele prachtige foto's maken deze uitgave een uniek naslagwerk wat niet op tafel of in de boekenkast mag ontbreken! De 'glossy' wordt in beperkte oplage gedrukt, dus bestel direct. De kosten bedragen 5 euro, dit bedrag zal ten goede komen aan de opleiding van de allerkleinste zeilers. Klik HIER om te bestellen.

-----------------------------------------------------------------------------

Lustrumkleding

Op de nieuwjaarsreceptie is de aftrap gegeven voor het lustrumjaar 2018. Hier werd ook de lustrumkleding gepresenteerd; een blauw softshell jack, (100% polyester) met fleece voering, in een dames- en heren model (dames licht getailleerd) en een piqué polo in wit en blauw van 95,5% katoen en 4,5% elasthan. Ook deze polo’s zijn in een dames- en heren model leverbaar.

Fraai geborduurd met het lustrumlogo. Het jack kost Eur 55,- en de polo Eur 25,-

Vanaf vandaag kunnen deze artikelen online besteld worden via Decroshop, klik HIER om naar de webshop te gaan.

De artikelen worden thuis afgeleverd (verzend- en handlingkosten Eur 6,95) of kunnen afgehaald worden in Noordwijkerhout. De artikelen kunnen beperkt geruild, maar niet geretourneerd worden. Dit omdat deze voorzien zijn van het lustrumlogo.

De levertijd is ongeveer 2 weken.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Agenda

Hieronder alvast de gehele agenda van de Lustrum activiteiten.

7 januari 2018 - Nieuwjaarsreceptie
Het startschot van het lustrumjaar wordt door de lustrum commissie gegeven. Er wordt een tipje van de sluier over 'de glossy' opgelicht. Ook kan een deel van de lustrumcollectie gepast en besteld worden.

22 maart 2018 - Receptie 100 jaar WV Braassemermeer
Dit is de officiele oprichtingsdag van de WV Braassemermeer,toen nog 'Brasemermeer'. Tijdens een receptie wordt bij de geschiedenis van de Vereniging stilgestaan. Dit met de leden, oud leden en genodigden.

10 april 2018 - 100ste dag in 2018
Hoe mooi is het dat de 100ste dag van dit lustrumjaar op een dinsdag valt. Gaan we al een DiZeBra wedstrijd zeilen of wordt het een andere opzet…… Het wordt in ieder geval een mooie avond.

2 juni 2018 - Nachtkaars
Op deze zaterdagavond gaan we de traditie van de 'nachtkaars' herbeleven. Hoe? Een wedstrijd voor alle zeilboten. Het inschrijfgeld moet iets zijn wat eet- of drinkbaar is. De winnaar krijg de 'jubileum nachtkaars', en mag als eerste een prijs uitzoeken. Daarna is er alle tijd om stoere verhalen aan elkaar te vertellen.

16-17 juni 2018 - Lustrum Clubweekend
Hét grote feestweekend van het lustrumjaar. Met als thema 'goud-wit-blauw'. Een weekend voor alle leden en oud leden, jong en oud. We beginnen natuurlijk al op vrijdagavond met een borrel, een heerlijk buffet en muziek. De zaterdag wordt gevuld met activiteiten voor jong en oud, binnen en buiten. De zondagochtend komen we rustig op gang met een brunch.

21 juni 2018 - Mid Zomer Braassem
De langste (donder)dag en kortste nacht van het jaar. Deze wordt met een zuidelijke tint gevierd met o.a. sangria, paella, een mooie ondergaande zon en bijpassende muziek en gezelligheid.

29 september 2018 - Jeugdsoos reünie
Oude tijden herleven voor de 'oude jeugd'. De jeugdsoos is jarenlang een begrip geweest in de benedenzaal. Elke zaterdagavond was het feest. In dit jubileumjaar proberen we op deze avond alle 'soos-generaties' bij elkaar te krijgen

13 oktober 2018 - Pubquiz
Nu komt het aan op de kennis van Roelofarendsveen, de WV Braassemermeer en de omgeving. In teams van 4 mag je deelnemen aan deze hilarische quiz. Een avond met veel plezier en gekkigheid.

3 november 2018 - Vrijwilligers/Gala avond
Een vrijwilligersavond nieuwe stijl voor alle vrijwilligers van nu en de afgelopen jaren. De definitieve invulling volgt nog.