Geplaatst op: 27-03-2020

COVID-19 update

Zoals op 31 maart bekend gemaakt is, zijn de beperkende maatregelen verlengd. Hierdoor blijft ons clubhuis in ieder geval tot 28 april gesloten (ook de toiletten en douches). De clubactiviteiten, ook de DiZeBra,  wedstrijden, trainingen en opleidingen zijn stopgezet. Wij zijn in afwachting van de bekendmaking van eventuele aanvullingen of aanpassingen van deze maatregelen.

De botenkraan bij de ingang van het terrein, zal door de havenmeester vrijgegeven worden voor gebruik als dit noodzakelijk is. Schepen in eigendom van de WV Braassemermeer zijn in deze periode ook niet te gebruiken. Het haven terrein is op dit moment nog wel geopend.

Het is op dit moment uw eigen verantwoordelijkheid om te beoordelen of u wel of niet naar de haven komt om gebruik te maken van uw eigen schip of te gaan varen. Maar wij zien helaas wel zeilers die, tegen de adviezen in, met een groepje het water op gaan en aan de kant niet de voorgeschreven maatregelen in acht nemen. Nogmaals willen we langs deze weg aangeven dat zelf opgezette trainingen met meerdere personen/boten niet zijn toegestaan. Denk niet alleen aan jezelf, maar ook aan alle mensen om je heen. Blijft thuis als je niet weg hoeft en probeer al het contact zo minimaal mogelijk te houden. Alleen op deze manier kunnen we dit virus klein krijgen en zo snel mogelijk van alle ‘gewone dingen’ genieten.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om aan te geven wanneer de geannuleerde evenementen ingehaald worden. Dit is afhankelijk van de ontwikkelingen en adviezen de komende tijd. Via de website en Facebook houden wij u op de hoogte.

Stuur uw vragen of opmerkingen door naar bestuur@braassemermeer.nl.

Wij hopen u allemaal op korte termijn weer onder gewone omstandigheden op het water te zien.

Namens het Bestuur,

Marijke Hasselman