RTB teamkleding

Geplaatst op: 28-11-2016

In de RTB bijdrage zit ook een deel voor teamkleding. We willen immers het teamgevoel versterken en door het dragen van teamkleding stralen we als RTB uit dat we écht een team zijn! We proberen elk jaar een of meerdere items voor jullie te regelen zodat je als je langer lid bent van een RTB, een mooie collectie teamkleding kunt verzamelen. 
Soms kunnen we als we sponsoren hebben voor een bepaald jaar, een iets duurder item zoals een jas aanschaffen. 

Het RTB item voor 2015 was de softshell jas.
In 2016 kreeg iedereen die lid was van het RTB een vest en een tanktop. Voor 2017 hebben we de Polo en short (+joggingbroek) geregeld voor diegene die aangeven in 2017 weer met het RTB programma mee te willen doen. 
Mocht je halverwege het jaar binnenstromen kunnen we kijken of er nog iets over is van de kleine voorraad die we soms hebben, of dat we wellicht een nabestelling kunnen doen, maar we kunnen dit niet garanderen. We zullen dan ook een eigen bijdrage vragen om de kosten te dekken.

Wat betekent dit concreet?
Ben je lid of wordt je lid en draai je in 2017 mee met het RTB programma? Bestel dan je short en polo vóór 1 december 2016 [bestelformulier]
Ben je in 2016 lid geworden? Dan kan je tegen bijbetaling nog een vest en tanktop krijgen. Bijdrage is afhankelijk van moment van aanmelden voor de RTB, we zullen dit persoonlijk aan je kenbaar maken.
Ben je na 2015 lid geworden en wil je nog een jas? Dan kan je deze aanschaffen voor € 90,-. We bestellen deze jassen (zolang op voorraad bij Magic Marine) een paar keer per jaar na. Je kunt deze nu bestellen via het bestelformulier voor clubkleding, maar stuur even een mail naar clubkleding@braassemermeer.nl met je naam en bestelling, dan zorgen wij ervoor dat ook het RTB logo achterop de jas wordt gedrukt. 
Ben je uit je jas gegroeid? Ook dan moet je een nieuwe jas bestellen. Of wachten tot een nieuwe ronde jassen (planning nu nog niet bekend). Wellicht kan je een nieuwe zeiler blij maken met jouw oude jas?

 

We hopen dat het 'beleid' rondom RTB kleding nu voor iedereen helder en overzichtelijk is.