Nieuws van en uit het bestuur

Bestuurslid Haven en materieel legt functie neer.

3 juli - Het bestuurslid haven en materieel, Kees Spaans, heeft aangegeven dat hij zijn functie niet voort wil zetten. Kees heeft vorig jaar aangegeven dat hij het eerst een jaar wil aankijken voordat hij de functie definitief wil aannemen. Na ruim een jaar in de functie actief te zijn geweest en veel mooie klussen heeft gedaan, geeft Kees aan dat hij stopt.

Lees meer

Geef je op voor de AED cursus

13 juni - Het kan zo maar gebeuren dat iemand op de vereniging onwel wordt en gereanimeerd moet worden. Dan telt elke seconde! In juni willen we weer een of meerdere avonden een AED-training organiseren.

Lees meer

Nieuwe bestuursleden Opleidingen en Trainingen gezocht!

10 mei - Afgelopen twee jaren hebben Walter en ik met zeer veel plezier en inzet de diverse onderdelen van de Racing Teams Braassemermeer (RTB) en de opleiding bestuurd. We zien dat de Braassem nog steeds een sterke naam en aantrekkingskracht in de zeilwereld heeft.

Lees meer

Boeiende VoorjaarsLedenVergadering

22 maart - Dat wij een vereniging zijn met betrokken leden wisten we natuurlijk al. Dat zien we tegenwoordig bijvoorbeeld terug in de hoeveelheid mensen die naar de ledenvergaderingen komen! Zo ook afgelopen vrijdag, meer dan 60 trouwe leden in de zaal die bereid zijn actief mee te denken! Lees meer voor het verslag.

Lees meer

Idee otrabandasteiger met verdeelde mening ontvangen

14 december - Tijdens de najaarsledenvergadering heeft Kees het idee voor de aanpassing van de Otrabandasteiger gepresenteerd. Het idee is niet door iedereen positief ontvangen. Vooral door een aantal ligplaatshouders wordt de verandering van ligplaats en langere loopafstand naar het parkeerterrein als vervelend ervaren.

Lees meer

Wie wint de Loodsman prijs 2016?

11 oktober - Wie wint dit jaar de Loodsman prijs en wordt daarmee Vrijwilliger van het Jaar 2016? Nog 3 dagen en dan sluit de mogelijkheid om een nominatie uit te brengen. Jouw stem maakt het verschil!

Lees meer

Gevonden voorwerpen

17 september - Er blijft nog wel eens iets achter op de vereniging. Niet altijd kunnen we dit bij de juiste eigenaar terugbezorgen.

Lees meer

Doping nieuwe RIB’s

7 sept - Onder het toeziend oog van naar schatting 100 leden zijn gedurende de DiZeBra slotavond op 6 september drie nieuwe Rib’s met Champagne gedoopt door Lies Eichhorn (oudste aanwezige vrouw) en haar dochter Marleen Gaillard.

Lees meer

Zondag 28 augustus huldigen wij onze Olympische zeilsters!

25 augustus - Uiteraard zijn wij béretrots op 'onze' zeilers die in RIO waren. We hebben ze dan ook uitgenodigd om samen met ons te toasten en terug te blikken op de afgelopen periode. Het was even spannend, maar nu is het zeker! Hoera! Ze komen! En wel a.s. zondag om 16.30!

Lees meer

Woord van dank

8 juni - Helen van Maarseveen stuurde ons een woord van dank naar aanleiding van de belangstelling op de begrafenis.

Lees meer

Kom je ook naar het Doeshavenconcert

20 april - Vanuit gemeente Leiderdorp en Watersportvereniging Doeshaven, ontvingen wij een uitnodiging voor het bijwonen van het Doeshavenconcert. Lees meer voor verdere informatie.

Lees meer

Lustrum 2018 logo Prijsvraag

28 december - In 2018 wordt gevierd dat de WV Braassemermeer 100 jaar bestaat. Met een klein groepje worden de eerste voorbereidingen al gemaakt. Maar wat is een lustrum zonder een lustrum logo!

Lees meer

Huisstijl en logogebruik

Van belang voor de WV is een goede herkenbaarheid van haar activiteiten en de prestaties van haar leden. Vandaar dat het logo regelmatig gebruikt wordt. Helaas zijn er in het verleden wel eens foutieve logo's gebruikt.

Lees meer

Hoge opkomst Najaars ledenvergadering

20 november - Een volle ledenzaal in het clubhuis, maar liefst 75 leden waren aanwezig tijdens de Najaars ledenvergadering. Het werd een lange avond waarin het bestuur haar plannen presenteerde voor het komende jaar.

Lees meer

Goede opkomst Bijzondere Leden Vergadering

26 september - De Bijzondere Leden Vergadering (BLV), welke plaats heeft gevonden op vrijdagavond 25 september, is goed bezocht. Gemotiveerde leden discussieerden met elkaar en met het bestuur over de toekomst van het havenbeheer en de horeca >>klik op de foto voor een kort verslag<<

Lees meer