Nieuws van en uit het bestuur

Jeugdtrainingen tijdens Covid-19 periode

30 april - De jeugd mag weer gaan trainen! Dat is fantastisch nieuws natuurlijk. Dit weekend gaat het al gebeuren. Er zijn echter een aantal strenge regels waaraan we, net als alle andere sportverenigingen, moeten voldoen.

Lees meer

Clubhuis gesloten en geen evenementen tot tenminste 6 april

17 mrt - Met de bekendmakingen van de nieuwe maatregelen van de overheid op zondag 15 maart, zijn alle evenementen, trainingen, opleidingen en wedstrijden in ieder geval uitgesteld tot maandag 6 april. Ook de Voorjaars Ledenvergadering wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Ons clubhuis zal ook tot die tijd geheel gesloten zijn.

Lees meer

Vrijwilligersavond 2019 - Betoverend!

10 nov - Wie gisteravond ons clubhuis betrad, wist even niet waar hij was. Een donker bos van kerstbomen en witte paden leiden de gasten naar de ledenzaal, voor deze gelegenheid omgedoopt tot 'Chalet de Braassemberg'.

Lees meer

NajaarsLedenVergadering 23 november

24 nov - Op vrijdag 23 november 2018 waren ruim 60 leden aanwezig bij de NajaarsLedenVergadering. Zij werden op de hoogte gebracht van de plannen van het bestuur voor 2019 en de wisseling van de voorzittershamer van Wouter naar Marijke.

Lees meer

Hulp op de redactie gezocht!

12 sept - Er is een vacature (of twee) binnen de redactiecommissie ontstaan. Wie wil zich (nog) meer inzetten voor de vereniging en sluit zich bij de redactie aan?

Lees meer

Hoera, we bestaan vandaag 100 jaar!

22 maart - Een historische dag, want precies 100 jaar geleden werd onze vereniging opgericht. Hou vandaag de website en Facebook goed in de gaten want er gaat groot nieuws komen!

Lees meer

Najaars ALV goed bezocht!

27 nov - Op vrijdag 24 november vond de Najaars Ledenvergadering plaats (NLV). Fijn dat er altijd weer leden zijn die geïnteresseerd zijn in hun vereniging en de tijd nemen om naar de ledenvergadering te gaan om mee te denken!

Lees meer

Pieter Heerema winnaar Conny van Rietschoten Trofee 2017

7 november - Wat een feest! Pieter Heerema, gewaardeerd lid van de Braassem, wint de Conny van Rietschoten Trofee 2107. Maar ook Eliott Savelon, (ook Braassem-lid), viel in de prijzen. Samen met Bjarne Bouwer won hij de Flyer troffee! Felicitaties van de gehele WV Braassemermeer!

Lees meer

Enthousiaste leden denken mee!

2 oktober - Tijdens de officiële ledenvergadering is er vaak maar weinig ruimte om inhoudelijk over het beleid mee te praten. Vandaar dat het bestuur een speciale avond organiseerde om samen met enthousiaste leden mee te denken over de toekomst van onze vereniging.

Lees meer

We hebben weer een vertrouwenspersoon.

3 juli - Lidewij van der Gronden heeft zichzelf nav de vorige Nieuwsbrief aangemeld voor de vacature Vertrouwenspersoon. We hebben haar kandidatuur in het bestuur besproken en hebben haar unaniem aangenomen.

Lees meer

Nieuwjaarsborrel oergezellig!

9 januari - Het is een traditie, de Nieuwjaars receptie in de ledenzaal. En dat we er zin in hebben, bleek wel uit de hoge opkomst. Vast onderdeel vormde de huldiging van de kampioenen van 2016.

Lees meer

Kerstwens van het bestuur

21 december - 2016 was een prachtig jaar. Er gebeurde te veel om op te noemen. We hebben geprobeerd het in een aantal beelden te vatten.

Lees meer

Optimisme tijdens NajaarsLedenVergadering 2016

28 november - Op vrijdag 25 november vond de NajaarsLeden Vergadering 2016 plaats. Maar liefst 65 leden hadden de moeite genomen de vergadering bij te wonen. Met tevredenheid werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en werd het beleidsplan voor 2017 door de leden goedgekeurd.

Lees meer

Bestel nu uw Braasem Clubkleding!

1 november - Vanaf heden kan elk lid nu écht het clubgevoel uitstralen! In de afgelopen periode is hard gewerkt aan het samenstellen van een uitgebreide collectie. We hopen dat er voor iedereen iets van zijn of haar gading bijzit.

Lees meer

In memoriam

6 juli - Op zondag 3 juli j.l. is Susanne Cathérine Fromberg-van der Meyden op 90 jarige leeftijd overleden. Voor heel zeilend Nederland beter bekend als ‘Tante Suus’.

Lees meer

Horeca voor 2016 weer geregeld!

15 april - Wat een geweldig nieuws! Edwin van Wieringen neemt voor de rest van het jaar de Horeca op zich. Daar zijn we als vereniging natuurlijk helemaal blij mee!

Lees meer

Wijnproeven op 15 maart

9 maart - Het wegvallen van de geplande Horecaondersteuning heeft tot gevolg dat we ten aanzien van het assortiment geconfronteerd wordt met nieuwe keuzes. Daar hoort ook de keuze van de wijn bij.

Lees meer

Rio 2016 - Komen de dromen van Claire en Nina uit?

30 december - Het is bijna zover. Het jaar 2016 staat voor de deur en daarmee een superspannend jaar voor al onze zeilers (m/v) die voor goud gaan in Rio. Maar ze hebben onze steun hard nodig! Zullen we nog 1 keer laten zien hoe wij dat als WV Braassemermeer doen?

Lees meer

Gala-avond voor Vrijwilligers 2015 – Wat een fantastisch feest!

17 november - Het was alweer het 3e jaar dat de vrijwilligers avond in een gala-achtige sfeer plaatsvond. Het clubgebouw was weer helemaal omgetoverd in een kleurrijk en feestelijk geheel. Dit jaar was de zaal echt stampvol en zaten er 114 clubgenoten die een geweldige avond beleefden. Het is een geweldig feest geworden! Klik op 'lees meer' voor een uitgebreid verslag en een link naar de foto's.

Lees meer