Geplaatst op: 03-07-2017

Van Kees Spaans

Het bestuurslid haven en materieel, Kees Spaans, heeft aangegeven dat hij zijn functie niet voort wil zetten. Kees heeft vorig jaar aangegeven dat hij het eerst een jaar wil aankijken voordat hij de functie definitief wil aannemen. Na ruim een jaar in de functie actief te zijn geweest en veel mooie klussen heeft gedaan, geeft Kees aan dat hij stopt. De werkzaamheden voor de haven kan hij  moeilijk combineren met zijn drukke werk en privéleven. Kees merkt dat hierdoor te veel kleine zaken in de haven onderbelicht blijven. Dat is niet goed voor de leden en de vereniging. Kees geeft anderen graag de kans om de vereniging te ondersteunen en de aandacht te geven die het verdient.

Kees zorgt dat de lopende zaken worden afgerond en dat er een goede overdracht gedaan kan worden. De lopende zaken worden opgevangen door het bestuur en Ron Azier.

We zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid haven en materieel, ben jij de man of vrouw die deze taak op je wil nemen en wil je je inzetten om het beheer van de haven op rolletjes te laten verlopen? Meld je dan aan voor een leuke en enerverende bestuursfunctie binnen je vereniging.