Geplaatst op: 15-05-2018

Waarschijnlijk wordt de DIZEBRA dit seizoen niet beter als afgelopen dinsdag. Schitterend weer, mooi stevig briesje, 17 boten op de startlijn en dan nog tweemaal winnen ook. Voor het eerst een nachtkaars winnen dat is toch wel wat!  Ik ben dan ook echt eens tot het laatst gebleven. Dat was overigens best laat maar het was het waard!  Bemanning was wel al naar huis dus moest ik nog wel even een stukje lopen.

Meestal hebben we, voor een Draak, weinig wind op de dinsdag avond. Dat was nu beter en daar hebben we goed gebruik van gemaakt, zoals nu ook na de wedstrijd te verifiëren is met de I-Sail tracker van Wouter. Ondanks dat deze overwinning mede mogelijk is gemaakt door wat rating aanpassingen, voelt het toch als een zeer verdiende overwinning!

We waren nu met 17 kielboten aan de start, maar er kunnen er nog meer bij. Het is erg leuk om mee te doen en we treffen het bijna altijd met het weer, maar of het ooit weer zo goed wordt als afgelopen dinsdag betwijfel ik.

Hans Kol

Voor de uitslagen, klik je HIER

Tracks van de Kajuitboten tijdens de Dizebra 15-5-2018 zijn te vinden onder: http://app.i-sail.com/eventDetails/326.

Of ga direct naar de twee races:

Klik op PLAY en zo wenselijk op Tools, Grid. Download voor volgende keren ook de I-Sail app uit de Play en App Store en gebruik deze tijdens wedstrijden.