Geplaatst op: 29-07-2019

De Garda Experience is geopend!

Camp David eat your hart out…….Accampamento Braassem sul Lago di Garda alias Campo B is the place to be!

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Het heeft een oppervlakte van ca. 370 km². Het landschap heeft een schilderachtig karakter, maar dat boeit eigenlijk helemaal niet, ook het diepblauwe water, de oleanders, de citroenbomen en de cipressen zijn een nice to have……wij zijn hier om lekker te gaan knallen! Met een maximale diepte van het meer van 346 meter….hebben we hier geen angst om met onze masten in de bagger te komen!

Onder de vlag van de Braassem zullen we vanaf a.s. dinsdag met een groep van 14 zeilers het Gardameer op zijn grondvesten doen schudden….als we hier weer vertrekken kent men de betekenis van een B-Tsunami.

We starten met een 3-tal dagen training met aansluitend een serie wedstrijden (Ora Cup 2019) De Ora Cup is een evenement waar meer dan 560 zeilers aan deelnemen met verschillende nationaliteiten zoals AUT, ITA, NOR, FRA, CRO, NED, CHN, SUI, HUN, GRE en natuurlijk onze zuiderburen de Belgen! Via de online kanalen houden we jullie vanzelfsprekend op de hoogte van onze prestaties!