Geplaatst op: 16-01-2018

Met deze samenwerking op ‘water en wal’ halen de zeilers het maximale uit de training en maken zij een fantastische ‘kickstart’ van het seizoen 2018. De diverse groepen op het water kunnen hiermee met maximaal rendement worden ingedeeld op niveau en met de beste trainers in hun klasse.

Maar ook op de wal bij het strand van Bandol komt weer een gezellige tent met faciliteiten te staan als centrale plek waar zeilers en ouders overdag gebruik van kunnen maken.

De trainingsweek Bandol vindt dit jaar plaats tijdens de voorjaarsvakantie 25 februari t/m 3 maart in het gezellige stadje aan de baai van Bandol in Zuid-Frankrijk. Inmiddels hebben zich bij beide organisaties al ruim 50 jeugdzeilers aangemeld voor hun intensieve en superleuke 5-daagse zeiltraining.

De trainingsweek is een prachtig begin van het zeilseizoen. Bandolzeilers hebben qua trainingsuren een enorme voorsprong op zeilers die hun seizoen vaak pas begin maart starten. De trainingen zijn ‘open’, dus ook zeilers van andere verenigingen zijn welkom om zich aan te melden en gebruik te maken van de trainingen, faciliteiten en gezelligheid die beide organisaties bieden.

Aanmelden kan nog steeds bij beide organisaties. Meer informatie via bandol@braassemermeer.nl.