Geplaatst op: 11-06-2018

In dit lustrumjaar lijkt alles een goud randje te krijgen. De belangstelling voor deze editie van de Braassem Summer Regatta was groot, bijna 160 boten aan de start en ongeveer 400 zeilers. Een record aantal! Dat leverde uiteraard wat uitdagingen op voor wat betreft het kranen. Ron Azier en zijn team hadden dat echter prima voor elkaar, mede dankzij de inzet van een extra kraan.

Die uitdaging was er natuurlijk ook voor Edwin van Wieringen en zijn team. Ga er maar aanstaan om een paar honderd man van eten en drinken te voorzien. Een groot compliment is dan ook op z’n plaats!

Maar die wind….
Temperatuur goed, zonnetje erbij en wind. Maar wat voor wind. Voor het comité en de zeilers een pittige uitdaging om een goede baan te bepalen.
Na de wedstrijden op zaterdag, was het heerlijk toeven op het balkon waarbij een pianist en gitarist zorgden voor een zomers gevoel.

Moths
Het doet je denken aan een vlieg of een mug, maar in ieder geval keek iedereen zijn ogen uit toen de Moths hun wedstrijdjes zeilden. Je hoort ze niet aankomen, maar ineens zitten ze achter je en flitsen voorbij. We hebben er een klein filmpje van gemaakt, klik HIER om te kijken. Na de wedstrijden op zondag was het tijd voor de oesterbar, de bubbels en de tapas die op het balkon geserveerd werden waarna de prijsuitreiking volgde.

Al met al een bijzonder geslaagde Braassem Summer Regatta 2018. Met dank aan alle vrijwilligers die dit event tot een succes maken.

Lustrumweekend
De BSR net achter de rug, staat ons alweer een fantastisch weekend te wachten. Want van 15 t/m 17 juni vieren we echt dat we 100 jaar zijn. Lees er alles over op de website en kom gezellig mee feesten.

Foto’s
Meer dan 500 foto’s kun je bewonderen door HIER te klikken. Maar hou onze Facebook berichtgeving deze week in de gaten, want er zijn nog 400 foto’s onderweg die geplaatst worden zodra we ze binnen hebben.

Uitslagen
Wil je uitslagen nog eens terugkijken, klik dan HIER