Geplaatst op: 29-06-2018

Wat was het spannend afgelopen zondag, en wat zijn we als vereniging trots op 'onze' Carolijn. Hoe kunnen we onze waardering voor haar prestatie bij het winnen van de VOR beter uitspreken dan Carolijn Erelid te maken van onze vereniging? Het bestuur is voornemens haar erelidmaatschap tijdens de volgende ALV in te brengen. Vooruitlopend op dit, toog een aantal leden met een afvaardiging van het bestuur vanochtend naar Scheveningen om daar Carolijn te verrassen. Ze dacht dat ze een interview zou hebben in de Dongfeng teambase en was blij verrast om ons daar te treffen. Bastiaan van Nunen heeft in een korte toespraak zijn waardering namens de vereniging uitgesproken en daarna heeft Bestuurslid Zeilopleidingen Rob de Jeu alvast het speldje bij haar opgespeld.

Carolijn: "Dit doet me echt heel wat! Ik ben hier heel blij mee. Ik mag straks de Koning een hand geven en ik hou het speldje zeker op!" 

Uiteraard zorgen we nog voor een officieel moment op de vereniging waar we met alle leden haar kunnen feliciteren. Een en ander is afhankelijk van de agenda van Carolijn maar we zullen dit z.s.m. bekend maken.

 

PS. i.v.m. het RIB-incident gisteravond in de haven van Scheveningen, was het niet mogelijk om haar ter plekke met een grote groep te huldigen. 

Carolijn Brouwer voorgedragen tot erelid WV Braassemermeer