Clubcafé op vrijdagavond

Geplaatst op: 29-10-2016

Edwin van Wieringen als huurder van de horecafaciliteiten heeft samen met Ron Azier en Adriaan Breukel het initiatief genomen om op de vrijdagavonden het ‘Bruin”café te openen.

Vanaf 17:00 uur is het open voor een drankje en een hapje en er kan desgewenst een eenvoudige maaltijd worden gegeten. Daarnaast is er gelegenheid om onder meer watersportgerelateerde zaken met elkaar of gezamenlijk te bespreken. Op dit moment staan bijvoorbeeld de volgende thema’s gepland. 


4 november: Snertavond met roggebrood en worst
11 november: Sint Maarten (?)
18 november: Wijn en Wild: Vinoloog Paul Brandjes en cuisinier Edwin van Wieringen laten wijn en wildhapjes proeven. Bijdrage 7,50 Euro. Graag vooraf aanmelden.
25 november: “Voorbespreking” ledenvergadering
2 december: Sinterklaas met surprise hapje en drankje
9 december: ??? Suggesties?

Uiteraard staat Edwin open voor allerhande andere suggesties. Het succes is echter mede afhankelijk van uw jullie komst. Probeer het eens! In de agenda en op Facceboek staan de bijzonderheden vermeld.

In verband met de voorbereiding kan het handig zijn om je vooraf te melden. Zeker als je mee wilt doen met een maaltijd of proeverij. Meldt je aan via Whatsapp 06-28196097 of horeca@hotmail.com.

Meer info bij Jan de Vreede, 0646467819
jan@devreede.com