Geplaatst op: 17-03-2020

Met de bekendmakingen van de nieuwe maatregelen van de overheid op zondag 15 maart, zijn alle evenementen, trainingen, opleidingen en wedstrijden in ieder geval uitgesteld tot maandag 6 april. Ook de Voorjaars Ledenvergadering wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Ons clubhuis zal ook tot die tijd geheel gesloten zijn. Dit geldt dus ook voor de toiletten en douches. De botenkraan bij de ingang van het terrein, zal door de havenmeester vrijgegeven worden voor gebruik als dit noodzakelijk is.

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om te beoordelen of u wel of niet naar de haven komt om gebruik te maken van uw eigen schip of te gaan varen. Zelf opgezette trainingen met meerdere personen/boten zijn ook niet toegestaan.

Wij gaan ervan uit dat u de adviezen van de Rijksoverheid en RIVM strikt in acht neemt om thuis te blijven als u genoemde klachten heeft en de hygiëne en overige geldende regels strikt in acht neemt. Schepen in eigendom van de WV Braassemermeer zijn in deze periode ook niet te gebruiken.

Het is op dit moment nog niet mogelijk om aan te geven wanneer de geannuleerde evenementen ingehaald worden. Dit is afhankelijk van de ontwikkelingen en adviezen de komende tijd. Via de website en Facebook houden wij u op de hoogte.

Stuur uw vragen of opmerkingen door naar bestuur@braassemermeer.nl.

We liggen nu even met z’n allen onvrijwilllig voor anker, maar hopen u allemaal op korte termijn weer onder gewone omstandigheden op het water te zien.

Namens het Bestuur,

Marijke Hasselman