Geplaatst op: 26-05-2019

Maar liefst 9 plekken van de top 10 werden ingenomen door Braassem kinderen. Gefeliciteerd met dit geweldig resultaat! De zaterdag begon kalm, geen wind te bekennen. Maar net toen iedereen de hoop begon op te geven, begon het te waaien. En zoals vaak op de Braassem, kwam die wind uit ongeveer alle richtingen. Maar niettemin toch 2 wedstrijden kunnen afronden. Voor alle ouders overigens geen straf, want op het balkon van het clubhuis was het prima uit te houden.

Vermakelijk was de ouderwedstrijd, waarin de ouders op de kant werden aangemoedigd door hun eigen kinderen terwijl het overige publiek vanaf het balkon toekeek. Heel erg leuk!

Zondag was een uitzonderlijke dag. Een flinke bries die vroeg in de middag toenam tot stormachtige omstandigheden. Voor de allerjongste zeilers, de Benjamins, een tikkie teveel en ook onder de B'tjes waren er genoeg die voortijdig naar de haven gingen. Maar degenen die het wel volhielden zorgden voor een aantal prachtige korte wedstrijden.

In een warm en vol clubhuis werden de prijzen uitgedeeld door Erik Wesselman en Marijke Hasselman, met natuurlijk een zwempartij voor de winnaar.

Voor de uitslagen klik je HIER

Voor de foto's klik je HIER