Geplaatst op: 11-07-2021

Op zaterdag werd besloten om, toen er een beetje wind kwam, het water op te gaan. Rond 13:00 was het mogelijk om voor de zeilers op de groene baan van start te gaan. Op de wedstrijdbaan van de andere Opti's en de Lasers en Feva's was het lastiger. Wel starten en toch afbreken. Uiteindelijk lukte het voor geen enkele groep om een race te varen.

Voor de zondag zag het er gunstiger uit. Maar toch eerst uitstel en later het water op. Met veel schuiven en verplaatsen was het mogelijk om een race te varen. Voor de groene baan gaf de lunchpauze even rust. Maar met shifts van meer dan 90 graden was het moeilijk voor de zeilers en het comite.

De tweede race op de A/B baan werd gekenmerkt door wegvallende wind. Maar uiteindelijk hebben toch alles klassen een tweede race kunnen varen. Het was even wachten op de uitslagen, omdat ook de 'eind Combi stand' nog bepaald moest worden. Maar buiten op het gras was het feest voor alle winnaars.

We hopen iedereen weer bij de Combi in oktober te zien.

Uitslagen

Voor de uitslagen, klik je HIER

Foto's

Voor de foto's, klik je HIER

Als je foto's hebt gemaakt die wij mogen publiceren op onze website, stuur deze dan via WeTransfer naar redactie@braassemermeer.nl