In het weekend van 25 en 26 mei organiseren wij weer een combi op onze vereniging. Gezelligheid alom als tientallen jeugdige zeilers in diverse klasses strijden om de punten! Voor de Lasers en Optimisten is er iets veranderd ten opzichte van vorig jaar. Er is geen onderscheid tussen A en B meer. Iedereen vaart in dezelfde groep. Wel is er benjaminklassement. Voor de beginnende wedstrijdzeilers is er Optimist GROEN, waar je 's ochtends uitleg krijgt over de baan en achter een voorvaarboot aan mag varen.

Vind je dit ook nog te spannend? Doe dan mee met de Qcup die we in de pauze van Optimist GROEN organiseren. Hier heb je alleen een zwemdiploma en CWO2 voor nodig. Als je al op zeilles zit bij onze vereniging, kan je vast al meedoen met de Optimist GROEN. Twijfel je? Vraag dan aan je trainer wat hij of zij het beste vindt. 

Om mee te zeilen in de optimistenklasse heb je een boot met meetbrief en een startlicentie van het Watersportverbond nodig, ook moet je ingeschreven staan als lid van de Optimist Club Nederland. Voor de Optimist GROEN is deelname al mogelijk met een uniek nummer in het zeil en heb je nog geen meetbrief of startlicentie nodig. 

Nieuw in 2019 is dat ook Laser Radiaal zeilers (tot 21 jaar) mee mogen doen met de Combi's! 

Programma:

In de week vooraf kunnen bootjes en trailers al gebracht worden. Kijk even goed op de plattegrond waar je je bootje neer moet zetten. Trailers brengen in overleg met de havenmeester. 

Zaterdag

vanaf 8.00 uur: Inschrijven bij de wedstrijdtafel in de ledenzaal

10:00: De officiele opening, hierna meteen het palaver voor de Optimist Groen
11.00 uur: 1e start
17:00 uur: Borrel & Buffet of BBQ

Zondag

Op zondag begint alles een uur eerder!

Dwz Palaver voor de Optimist Groen is om 09:00 uur en om 10:00 uur is de eerste start.


Kosten

De kosten voor deelname bedraagt €22,50 voor een eenmansboot en 27,50 voor een tweemansboot.

Lunch/Diner

Inschrijven: Inschrijven als deelnemer kan tot en met zondagavond 19 mei 23:59 uur. Later inschrijven kan wel, maar dan geldt een toeslag van 15 euro.
Schrijf je dus op tijd in, dan weet de organisatie op hoeveel deelnemers ze kunnen rekenen. Zo hebben we in elk geval genoeg bekers per klasse!

LET OP: Een late entry kan betekenen dat je een vervangende 'goodie' krijgt. Deze zijn al ruim van te voren besteld en bedrukt en kunnen niet meer bijbesteld worden. 

Inschrijven: Doe je via dit formulier >>

Wie zijn er al ingeschreven? Bekijk het hier >>

De Notice of Race kun je vinden door HIER te klikken 

De wedstrijdbepalingen download je HIER. Deze worden NIET uitgereikt en dien je zelf uit te printen. 

 

Pop-up watersportwinkel

Ad Spek Watersport komt met een pop-up winkel met kleding, onderdelen voor de bootjes en ook voor eventuele reparaties.

 

Tweedehands zeilkledingbeurs
Tijdens de combi organiseren wij een tweedehands zeilkledingbeurs. Op zaterdag kan je kleding inleveren welke wij zullen verkopen. 
De spelregels zijn:
1. je vraagt een uniek nummer aan via combi@braassemermeer.nl
2. je prijst zelf je kleding dmv een schilderstape of goed plakkende sticker met hierop jouw nummer, de prijs en evt maat
3. je levert je kleding bij de inschrijving in. 
4. wij verkopen de kleding voor je tijdens de wedstrijden aan ouders en aanwezige kinderen, veelal beginners die graag iets van je overnemen!
5. aan het einde van de dag of het weekend haal je je kleding weer op, samen met 70% van je omzet. De overige 30% komt ten goede aan de jeugdopleiding van de Braassemermeer. 

Downloads

Notice of Race
Wedstrijdbepalingen