Geplaatst op: 26-05-2018

Onder haast perfecte omstandigheden ging een groot gedeelte van het RTB naar onze buur-plas om aldaar de Combi te varen.  Dit pinksterweekend meer dan 100 inschrijvingen in de optimist, laser, splash en RS Feva. Omdat onze A zeilers geen selectiewedstrijden meer hebben, waren ook 3 van hen aanwezig zodat we in elke klasse goed vertegenwoordigd waren. 

Verslag van de C baan:

Wat was het weer leuk met de stoere zeilers uit de C bij de combi Westeinder! Onder moeilijke omstandigheden streden ze voor iedere plek. De wind draaide alle kanten op, soms was er wel wind en dan was ie ook zomaar weer weg! Toch zijn er 7 wedstrijdjes gevaren. Het was goed te merken dat er hard getraind wordt op starten! Dat gaat echt al heel goed. Xander, Niec en Auke hebben een mooie beker gewonnen en Sebastiaan de gouden joystick! Merijn en Lodewijk vielen niet inde prijzen maar hebben het ook heel goed gedaan! Eline en Casper bedankt voor de goede en gezellige coaching. Volgende week trainen en dan gaan we daarna de Combi Vinkeveen varen. Hopelijk is het dan weer net zo gezellig!

 

Verslag van de A/B/Laser/Splash baan:

Het B-veld was dit keer flink vertegenwoordigd! Helaas zijn er maar 4 wedstrijden gevaren op de 1e dag en hadden we de 2e dag 2 afgebroken wedstrijden. Dit was vooral voor de A erg jammer, omdat we beide keren 1,2 en 3 lagen. 

In de B wisten Agnès en Dimitiris zich in de top 10 te plaatsen. In de Optimisten A bezetten Sytse, Hugo en Florian de 1e, 2e en 4e plek. 

Bij de Lasers 4.7 pakte Chris de 1e plek! Helaas had Annefleur wat pech en moest ze even langs het ziekehuis. Beterschap en hopelijk herstel je snel!

Declan behaalde ook een 1e plek in de Splash B.

De zwemband was weer een groot succes en iedereen heeft genoten van alle gezelligheid. Alle foto's vind je op de Facebookpagina van Jeugdzeilen