Geplaatst op: 06-10-2020

Wij zien om ons heen dat steeds meer wedstrijden worden afgelast door de aangescherpte regels. Wij hebben als wedstrijdcomité goed overleg gehad en vinden de gezondheid van iedereen ons om heen op dit moment het belangrijkste. Daarom zijn we tot de volgende beslissing gekomen.

De Cooling Down van 24-25 oktober en WinterWedstrijd van 25 oktober wordt verplaatst naar het weekend van 14 en 15 november 2020. De reservedatum (7 februari) zal gebruikt worden voor het inhalen van de WinterWedstrijd van oktober. Hierdoor kunnen alle wedstrijden verzeild worden. Wij hopen op minder strenge maatregelen en minder besmettingen rond die tijd.

Inschrijven kan nog steeds via: https://www.braassemermeer.nl/wedstrijden/wedstrijden-2020-informatie/. Doe dit ook als je de boot/trailer op het parkeerterrein of haven plaatst.

Mocht de situatie midden november het nog steeds niet toelaten om de wedstrijden te verzeilen, dan zullen wij kijken naar een passende oplossing of aanpassing. Het inschrijfgeld zal in ieder geval tot november nog niet geïncasseerd worden (het stallingsgeld wel).

Kortom, uitstel van 1 maandje. Laten we met z’n allen hopen dat we in november wel van start kunnen.

Gezondheid is nu even het belangrijkste voor iedereen.

Nog vragen? Stuur dan een e-mail naar wedcom@braassemermeer.nl

Wedstrijd Commissie

WV Braassemermeer