Geplaatst op: 13-03-2020

De ontwikkelingen rond het Coronavirus volgen zich in een snel tempo op. Gistermiddagmheeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen. NOC*NSF adviseert haar leden (o.a. het Watersportverbond) met klem, alle sportevenementen in Nederland tot 1 april af te gelasten.

Het bestuur heeft besloten om de adviezen van zowel NOC*NSF als het Watersportverbond te volgen. Dit betekent dat de trainingen, opleidingen, wedstrijden en grotere clubactiviteiten tot 1 april geannuleerd zijn. Wij begrijpen dat dit een vervelend en heel drastisch besluit is. Er is door een grote groep vrijwilligers al veel voorbereidend werk verricht voor deze komende evenementen. Wij voelen ons verantwoordelijk, gezondheid staat op dit moment voorop. Dit geldt ook voor externe teams die bij de WV Braassemermeer trainen.

Wij weten niet hoe de situatie zich de komende tijd zal ontwikkelen, maar houden deze nauwlettend in de gaten. Als er wijzigingen zijn brengen wij iedereen zo snel mogelijk op de hoogte. Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een e-mail naar: bestuur@braassemermeer.nl

Trainers, vrijwilligers en bestuur WV Braassemermeer