Geplaatst op: 01-12-2021

Vind je het leuk om anderen te leren zeilen en wil je je zeilkennis overdragen? Word dan zeilinstructeur! Binnenkort starten we weer met de opleiding ZI2 en ZT3 (zodra de maatregelen het toelaten). Bij ons kan je op alle niveau's les geven. Je leert in de cursus theoretische en praktische vaardigheden. Daarnaast krijg je een aantal lezingen van een fysiotherapeut, over EHBO, wedstijdregels, strategie en tactiek. Met deze basiskennis loop je een stage bij ervaren trainers en instructeurs van onze vereniging. Als je voldoende ervaring hebt opgedaan, kan je een examen afleggen en kun je een officieel diploma op niveau 3 behalen.

De kosten voor deze cursus worden voor leden betaald door vereniging; als tegenprestatie verwachten we dat je daarna een periode komt meedraaien bij de zeillessen en -trainingen. Cursisten van buiten onze vereniging zijn uiteraard ook welkom!

Deze curusus wordt gegeven op de vrijdagavonden. Laat weten of je mee wilt doen via cursus@braassemermeer.nl of telefonisch bij René van der Kaaden 06-28775424.

Minimale leeftijd is 16 jaar, maar als je al bijna 16 bent, kan je je ook opgeven!

 

Meer informatie over Zeilinstructeur of Zeiltrainer.