Geplaatst op: 01-06-2020

De horeca is weer open!

Stukje bij beetje mogen we steeds weer wat meer. Vandaag zijn om 12 uur feestelijk de deuren van het clubhuis voor de horeca weer open gegaan. Met toeters, bloemen en een 1,5 meter toast werd de opening gedaan. Er is de afgelopen weken heel hard gewerkt door het team van Edwin om dit allemaal te realiseren. Een mooie menukaart met verse producten ziet er heel uitnodigend uit, zeker met het mooie weer.

Het terras is ingericht volgens de 1,5 meter norm en dit geldt ook voor de ledenzaal. Wil je komen eten, dan is vooraf reserveren verplicht want er is maar beperkt plaats beschikbaar. Het telefoonnummer om te reserveren is: 06 248 57 696.

De ingang van het restaurant is nu via de trap aan de meerzijde van het clubhuis (dus niet via de schuifdeuren). De uitgang is wel via de schuifdeuren, dit in verband met het éénrichtingsverkeer.

Vanuit het Braassem Café is de take-away geopend. IJsjes, broodjes, bitterballen, een daghap,  een koud drankje, er is genoeg. Neem het mee aan boord en geniet lekker.