Geplaatst op: 27-06-2021

In de meeste gevallen konden de zeilers zich zelf redden maar toch hadden de rescue boten relatief veel werk. Gezien echter de andere omstandigheden was het toch weer een geweldige avond met opnieuw behoorlijk veel boten. Vooral de kielboten waren goed vertegenwoordigd.

Tot nu toe hebben we met oog op de corona maatregelen geen prijsuitreiking gedaan. Aankomende dinsdag willen we dat inhalen. Zeker voor de eerste drie avonden en misschien ook wel voor de avond zelf. Het is echter voor het comité wel rustig om de uitslagen niet op de avond zelf maar daarna in te voeren. Zeker ook omdat de nieuwe versie van het uitslagenprogramma nog wel eens wat oponthoud veroorzaakt. 

Een verder discussiepunt is de baan en dan met name voor de open boten. Deze hoeven namelijk in het tweede kruisrak niet meer tussen de boeien van de startlijn door te varen. Download de nieuwe banenkaart HIER. In de tweede helft van juli en gedurende augustus is Willem van der Krogt niet beschikbaar. We hebben dus behoefte aan leden die als wedstrijdleider wil en kan fungeren. Voor een gedegen "on the job" training kan worden gezorgd. Graag bij ondergetekende even melden. Het mailadres is: dizebra@braassemermeer.nl.

Voor de uitslagen, klik je HIER