Geplaatst op: 07-07-2021

Door de ongewone start van het DiZeBra seizoen, een nieuwe versie van het rekenprogramma voor de uitslagen verwerking is de gang van zaken rondom de prijsuitreiking voorzichtig gezegd wat rommelig geworden. Het streven is om nog dezelfde avond een voorlopige uitslag te hebben. Als een zeilnummer nog niet voorkomt in de deelnemerslijst zal de uitslag voor die boot niet worden verwerkt en het probleem eventueel later worden opgelost.

Bij het verwerken van de uitslag zal het veld dat die avond de nachtkaars krijgt toegekend de prioriteit hebben. De voorlopige uitslagen zullen zodra ze beschikbaar zijn worden doorgestuurd naar de redactie van de website. We willen dit bereiken door :

  • Een van de comité leden na de eerste wedstrijden naar de wal te brengen en dan de de eerste resultaten direct in te voeren.
  • De prijsuitreiking met minimaal de uitreiking van de nachtkaars, om 10 uur te doen.

Verder wil ik er op wijzen dat we de rest van het seizoen nog een paar keer een wedstrijdleider nodig zullen hebben en dat ook de regelmatige deelnemers weer een keer deel uit zullen moeten maken van het comité.

Uitslagen

De uitslagen van 29 juni vind je HIER

Foto's

Op de 29e zijn er een aantal foto's gemaakt, deze staat in het DiZeBra 2021 album, klik HIER om ze te bekijken.

Jan de Vreede