Geplaatst op: 04-06-2021

DiZeBra wedstrijden op dinsdagavond

Vanaf 8 juni gaan we deze clubwedstrijden weer volgens de bekende procedures starten. De Bitterballencup wedstrijden staan vooralsnog gepland op zaterdag en/of zondag 12 en 13 juni.

De wedstrijden hiervoor volgen het DiZeBra concept, dus twee startgroepen op de gebruikelijke Dizebra banen en uitslagenverwerking met gebruikmaking van het SW Handicapsysteem. Een banenkaart en nadere toelichting is op de dag van de wedstrijden bij de INFO beschikbaar. Wel wordt voor deelname voor elke dag afzonderlijk een bijdrage van Euro 10,- gevraagd. Dit bedrag zal “automatisch” worden afgeschreven.

Registratie verplicht

De gedragsregels vereisen onder meer dat deelnemers geregistreerd zijn en dat zij voorafgaand aan de activiteit zij verklaren geen corona verschijnselen te hebben. In ons leden administratie systeem (All United), is het nu mogelijk om voor deze evenementen vooraf in te schrijven. Vooraf inschrijven is noodzakelijk omdat de coronaregels een maximum aantal deelnemers voorschrijven en ook de Horeca aan een maximum is gebonden.

Gebruiksaanwijzing All United voor leden

  • Ga naar de website www.braassemermeer.nl
  • Klik op inloggen mail rechts boven op de menubalk. Je komt dan op de website pr01.allunited.nl. Dit is de website van ons administratie systeem.

  • De gevraagde gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je bij de WV bekend bent.
  • Wachtwoord: Als je je wachtwoord niet kent kies je voor 'nieuw wachtwoord' aanvragen'. In je mail krijg je dan een tijdelijk wachtwoord om in te loggen. Er wordt dan gevraagd om dit tijdelijke wachtwoord  te vervangen door een eigen wachtwoord (minimaal 6 tekens waarvan twee cijfers).
  • Als je bent ingelogd zie je onder meer je NAW gegevens.
  • In de linker kolom klik je op de activiteit waarvoor je je wilt aanmelden, in dit geval dus DiZeBra en/of Bitterballencup.

  • Vul de ontbrekende gegevens in en verstuur deze.

Succes en stuur bij problemen een berichtje naar jan@devreede.com

Jan de Vreede

06 4646 7819