Geplaatst op: 10-04-2019

Met een frisse 17-18 knopen wind verschenen er gisteren 10 kajuitboten en 18 open boten aan de start van de eerste DiZeBra. Na een mooi eerste rondje werd de tweede ronde iets ingekort om alle boten weer voor het donker in de haven terug te hebben. Het Braassem Café stroomde daarna weer vol met gezellige zeilers die hadden genoten van een mooi zeilavondje. De prijsuitreiking liet even op zich wachten omdat een redelijk groot aantal deelnemers zich niet vooraf hadden aangemeld. Nogmaals de oproep om je vooraf op te geven met naam en zeilnummer. Wanneer je voor het eerst komt zeilen of met een ander zeilnummer gaat varen, stuur dan even een een e-mal naar: dizebra@braassemermeer.nl 

Winnaar bij de kajuitboten was de MaxFun van Wiebe de Witte en winnaar van de open boten was Marcel Groen met zijn Contender. (Winnaar van de Nachtkaars zal een weekje moeten wachten omdat de winnaars al richting huis waren...)

Mocht je ook een keer mee willen zeilen met de DiZeBra, maar ben je niet in bezit van een boot? Ook dan kun je je aanmelden en mag je de clubboot lenen! Wie aan het einde van het seizoen het best heeft gevaren met deze boot, krijgt een aanmoedigingsprijs!

Dan nog een kleine huishoudelijke mededeling: In verband met de Magic Marine Easter Regatta vragen wij iedereen om de slibways zoveel mogelijk vrij te maken zodat we tijdens deze dagen 250 optimisten kwijt kunnen. Waarvoor dank.

De resultaten van deze avond vind je bij de Uitslagen.