Geplaatst op: 17-07-2019

De wind leek daarentegen niet helemaal mee te werken en een niet al te lange baan werd in het water gelegd. 19 open boten en 13 kajuiten verschenen aan de start. Bijna uniek was het feit dat er geen enkele Solo meedeed, deze waren op toernee met z'n allen. Alhoewel sommige zeilers dat niet erg vonden, want het was bij uitstek Solo-weer en nu hadden ze toch nog kansje tot winnen. 

Net voor de tweede race deed de wind nog even z'n best en draaide flink. De baan werd omgegooid, geduw en getrek volgde bij de startlijn van de open boten en een algemene terugroep was het gevolg. Opvallend groot was het gat dat geslagen werd door de kopgroep en de volgers. Nachtkaars winnaar was Cees Clemens, die een mooie race vaarde!
   
p.s. De razende reporter van de DiZeBra is er af en toe niet en er ontbreekt dan toch een klein verslagje van deze gezellige clubavond. Dus beste DiZeBra-zeilers, mochten jullie je een keer geroepen voelen wat te schrijven, bijvoorbeeld over de spanning op water, de strijd bij het boeien ronden of een andere leuke beleving, stuur gerust je stukje op naar redactie@braassemermeer.nl

Er zijn op deze avond weer een aantal foto's gemaakt, deze zijn toegevoegd in het fotoalbum DiZeBra 2019 - Foto 

De uitslagen laten nog even op zich wachten, zodra die er zijn worden ze gepubliceerd.