Geplaatst op: 12-10-2019

Als sportvereniging moeten wij zelf voor de veiligheid van onze leden kunnen zorgen. Naast opleiders, trainers en andere vrijwilligers groeit ook de groep leden die het AED-apparaat kunnen bedienen binnen onze vereniging. Daarnaast is het ook van belang om zoveel mogelijk EHBO-ers onder onze leden te hebben. Daarom organiseert onze vereniging dit najaar een cursus EHBO.

De EHBO-cursus is een training van het Oranje Kruis en wordt afgesloten met een officieel examen. Deze cursus duurt 12 avonden en kost €160,- per deelnemer (incl. examen) en zal vanaf eind oktober op dinsdagavonden plaatsvinden. De meeste zorgverzekeraars vergoeden vaak een groot gedeelte van deze kosten.

Er wordt ook een cursus ‘beperkt EHBO’ georganiseerd. Deze duur 4 avonden en kost € 35,- per deelnemer.. Deze kan gevolgd worden door o.a. de trainers, het wedstrijdcomité en andere vrijwilligers. Deze cursus zal ook op de dinsdagavonden gegeven worden en deels samenvallen met de andere cursus.

 Wil je meedoen? Meld je dan aan via cursus@braassemermeer.nl of bel René van der Kaaden -  0628 775 424. Kijk ook alvast of deze cursus vergoed wordt door je zorgverzekering.
Let op, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus reageer snel. De details en definitieve data worden na aanmelding zo snel als mogelijk bevestigd.