Geplaatst op: 30-11-2017

De afgelopen twee zaterdagen is er weer hard gewerkt met snoeien en zijn “weesboten” verwijderd naar het parkeerterrein. Daar liggen nu 2 gele lasers en de optimisten die duidelijker op de foto te zien zijn. Wanneer zich in januari nog geen eigenaren hebben gemeld, gaan wij er een nieuwe bestemming voor zoeken of in het uiterste geval vernietigen.


Ook is er een partij plafondplaten vernieuwd in alle ruimtes en is er geschilderd aan vlaggenmasten, de buitentrap, noem maar op.
Rond de gasleiding in de Jan van der Meersteiger is 100 meter UV-coating aangebracht maar we hebben nog 30 meter te gaan. Tevens is al 2/3 van de otrabandevlonder veranderd in openhaardhout.
De nummering op de andere vlonders is vernieuwd, zodat we nu weer kunnen gaan controleren, wie waar ligt. En ook of er voor de stalling wordt betaald. Nummer- en stickercontrole moeten dit mogelijk gaan maken.

Ik zal ongetwijfeld zaken hebben vergeten, maar een heel hard werkende groep mannen heeft veel werk verzet. Verder was het ook erg gezellig. Het is een cliché, maar de thuisblijvers, hadden weer ongelijk!
 
Iedereen bedankt namens het bestuur,
Verder wens jullie allemaal hele fijne feestdagen toe en vooral gezondheid.
 
Theo Meus