Geplaatst op: 13-04-2018

Wij zijn er vanaf de eerste dag bij. Team Braassemermeer doet mee aan het test evenement in Almere. Wauw een nieuw concept! Ons sportboten zeilers van de vereniging zien gelijk het potentieel. 1 vloot, de beste sportboot zeilers, korte potten en natuurlijk die schaal. 

Voor de winst
Over onze doelstelling kan ik dan ook kort zijn. Top 3. Net als vorig jaar, net als het jaar ervoor. Het team is uitgedund. More is less is ons adagium. ‘Leave nothing in the tank’ om met Spithill te praten. We varen nu nog met zeven man. Volledig op elkaar ingespeeld. Niks invallers. Een coach, trainingsdagen en een overzichtelijke agenda. 

Plata
Sponsoren zijn er ook dit jaar. De architecten van Mulleners + Mulleners staan vierkant achter ons. Ook op de mannen van Quadrant ingenieurs kunnen we weer bouwen. Lorem ipsum levert ons scherpe teksten en uiteraard mogen wij onze vereniging niet vergeten. Formeel heten ze geen sponsor, maar WV Braassemermeer doet toch maar gewoon een serieuze duit in ons zakje.

Een gouwe of een ijzeren
Om met de grootste drugsdealer van de wereld af te sluiten, het wordt voor ons plomo o plata. Hoe dan ook wij zullen voor elke plek strijden.

Volg onze route naar faam of verkneukel je aan ons verlies: 

Het Braassemermeer team

Erik Wesselman (stuurman)
Lieske Wierenga (main)
Joost Assmann (gennaker + fok)
Rinke van der Veen (Stuurvrouw)
Michiel Reuter (main)
Martijn Worseling (Gennaker + fok, coach)
Bart Leerling (tactics, team captain)