Geplaatst op: 08-01-2018

Feest!
De kerstboom stond er nog, de oliebollen ronduit heerlijk, maar het Lustrumjaar is nu echt begonnen. Het was van meet af aan druk in de ledenzaal van het clubhuis. Blij om clubgebnoten weer te zien en elkaar het beste voor 2018 toe te wensen. Maar ook nieuwsgierig, want het was ook de start van het jaar waarin onze vereniging 100 jaar bestaat. De Lustrumcommisie onder aanvoering van Marijke Hasselman, voor deze gelegenheid even 100-jarige, gaf een presentatie over de activiteiten die zij dit jaar gaan organisereren. Een prachtig programma wat in een mooi filmpje werd samengevat. Voor alle details over het Lustrumjaar, klik je HIER.

Lustrumkleding
Ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan, is er speciale clubkleding ontwikkeld met het lustrum logo. Het gaat hier om jassen en polo-shirts. De beperkte voorraad was gisteren binnen korte tijd verkocht. Vanaf 1 februari is het mogelijk de kleding via de website te bestellen. Prachtige kleding tegen een zeer schappelijke prijs, daar kun je gewoon geen nee tegen zeggen! Voorbeelden en kledingmaten zijn vanaf die datum ook beschikbaar.

Lustrum Glossy
Speciaal ter gelegenheid van het Lustrumjaar, verschijnt er medio maart een rijk gevulde glossy met oude- en nieuwe verhalen over de vereniging, de wedstrijden, de opleidingen, feesten en nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld over een interview met alle oud-voorzitters! Veel foto's, van het heden en het verleden, alles komt voorbij. De glossy is net als de kleding vanaf 1 februari te bestellen. 

Kampioenen
De nieuwjaarsreceptie is het moment waarop de vereniging stilstaat bij de sportieve prestaties van onze leden. Dat zijn er nogal wat, onze vereniging barst van het talent. De kampioenen werden stuk voor stuk door een enthousiaste Wouter van der Gronden, (voorzitter) naar voren gehaald en mede namens het bestuur gehuldigd. 

Uiteindelijk werd het lustrumjaar officieel geopend door de voorzitter en Marijke Hasselman met een gezamenlijke toast.

Een mooiere start konden we niet hebben! Met zoveel activiteiten wordt dit een jaar om nooit meer te vergeten.

Foto's
Voor een sfeerimpressie van de nieuwjaarsreceptie, klik je HIER

Kick-off Lustrumjaar 2018