Geplaatst op: 10-11-2016

Wat een sfeer! Wat een geweldige avond beleefden de Vrijwilligers en hun aanhang tijdens deze Gala Avond die dit jaar in het teken stond van de afgelopen Olympische Spelen . Niet alleen de Vrijwilligers werden deze avond bedankt, maar ook onze Olympische zeilsters: Afrodite Zegers, Anneloes van Veen en Mandy Mulder. Ook Volvo Ocean zeilster Carolijn Brouwer was weer van de partij.

Clubgebouw onherkenbaar

Wie deze avond met de auto of fiets aankwam wist meteen dat er wat bijzonders te gebeuren stond. Ons clubgebouw was prachtig uitgelicht en oranje van kleur, een mooi plaatje met de zwarte hemel als achtergrond. Naast de deur werd het logo van de avond geprojecteerd, het Braassem Heineken House. Eenmaal binnen in de zaal trof men een sfeervol verlichte ledenzaal aan, waar de tafels feestelijk waren gedekt.

De organisatoren van deze avond, Nicolette Nadorp en John  Verhoek, hadden de gasten gevraagd een oranje accent aan te brengen, in, aan, of op hun kleding. Vrijwel iedereen (110 leden!) had zijn best gedaan, zie de foto’s die ook deze keer weer gemaakt zijn door Jeroen de Vries. Ook dit jaar is hij er weer in geslaagd de sfeer fantastisch vast te leggen. De muziek werd dit jaar op uitmuntende wijze verzorgd door Marit Thus op piano, Evelien Keesmaat, zangeres en Joost Verbakel op contrabas.

Op culinair gebied was het genieten door de geweldige kookkunsten van ‘Kokkie’ en zijn team.

Prijswinnaars

Albert Kooijman mocht uiteindelijk de Loodsman prijs in ontvangst nemen en zich Vrijwilliger van het jaar 2016 noemen. Eerder op de avond was hij al winnaar geworden in de categorie Jeugd en Opleidingen. In de categorie Algemene Verdienste won Nathalie Vreeburg en in de categorie Wedstrijden gingen Hans en Joke Nieuwland met de prijs naar huis.

Van alle genomineerden zijn interviews opgenomen. Wil je nog eens terugzien? Klik dan op de naam van degene die je zou willen zien.


Nawoord Nicolette en John (organisatoren en presentatoren)

‘Het is een geweldige avond geworden! Best spannend om de versie van vorig jaar te overtreffen. Toen beleefden we een knotsgekke avond die velen zich nog zullen herinneren. Gelet op de enorme hoeveel positieve en enthousiaste reacties die we hebben ontvangen, denken we dat het toch weer gelukt is om er ook dit jaar weer een onvergetelijke avond van te maken.’

‘De Gala Avond is bedoeld als dank aan allen die zich voor de Vereniging hebben ingezet. Maar minstens zo belangrijk is het clubgevoel. Ongeacht wat je doet voor deze club, is het belangrijk dat we 1 team vormen, zeg maar Team Braassem. Wij denken dat deze avond heeft bijgedragen aan dit clubgevoel en dat iedereen met een trots gevoel naar huis is gegaan. Trots op onszelf, trots op WV Braassemermeer!’

‘Volgend jaar zal het de laatste keer worden dat wij het Gala Feest organiseren, dan wordt het tijd dat anderen het stokje gaan overnemen met een nieuw verfrissend concept. Maar die laatste keer zal de meest spectaculaire gaan worden, dat kunnen wij alvast beloven!’

Foto’s
Wil je sfeervolle foto’s bekijken die door Jeroen de Vries zijn gemaakt? Klik dan HIER

We hebben ook nog wat andere foto’s verzameld die ons toegestuurd zijn, klik HIER om deze te bekijken.

Video’s
Naast de video-opnames van de genomineerden, kun je hier ook nog de volgende opnames bekijken: