Nieuws van en uit de haven

Vacature Havenmeester

22 jan - De WV Braassemermeer zoekt voor haar jachthaven te Roelofarendsveen medio 2020 een actieve,communicatieve en hands on Havenmeester op ZZP basis.

Lees meer

Storing verlichting haven

27 sept - Helaas hebben we te maken met een storing van de verlichting in de haven. De oorzaak daarvan is nog niet geheel duidelijk.

Lees meer

Nieuwe ledendag

15 april - Ieder jaar worden de nieuwe leden uitgenodigd om kennis te maken met de Vereniging. Met een hoge opkomst en enthousiasme, werd het een geslaagde dag.

Lees meer

Nieuws vanuit Haven & Materiaal

De 2 klusdagen zijn beide door 13 leden bemand. De planning was de geul voor het elektrisch van de landjes te laten graven door een bedrijf en te laten dichten door vrijwilligers. We hadden namelijk veel meer leden verwacht.

Lees meer

Hoera, we bestaan vandaag 100 jaar!

22 maart - Een historische dag, want precies 100 jaar geleden werd onze vereniging opgericht. Hou vandaag de website en Facebook goed in de gaten want er gaat groot nieuws komen!

Lees meer

Nieuws Haven & Materieel

30 jan - Door de afgelopen storm zijn boten over elkaar heen gewaaid en één zelfs met trailer en al in het water. Iedereen plaatst zijn boot op eigen risico bij de vereniging. Dit geldt voor de parkeerplaats, de vlonders, grasveld. Kortom alles wat van de vereniging is.

Lees meer

Nieuws voor optimisten en stallers op de jollensteiger

19 nov - Afgelopen weekend zijn tijdens de zelfwerkzaamheidsdag de optimisten opgeruimd. Een optimistenrek is geheel verdwenen. De optimisten die daar al jaren lagen te beschimmelen zijn opgeruimd en liggen even tijdelijk achter het hek op de parkeerplaats.

Lees meer

Bruin Café heet vanaf nu Braassem Café

6 feb - Echt 'bruin' is ons Bruin Café al een tijdje niet meer. Vandaag de dag is het gewoon een gezellige bar die velen inmiddels al hebben bezocht. Vanaf nu af aan noemen we het Braassem Café.

Lees meer

Idee otrabandasteiger met verdeelde mening ontvangen

14 december - Tijdens de najaarsledenvergadering heeft Kees het idee voor de aanpassing van de Otrabandasteiger gepresenteerd. Het idee is niet door iedereen positief ontvangen. Vooral door een aantal ligplaatshouders wordt de verandering van ligplaats en langere loopafstand naar het parkeerterrein als vervelend ervaren.

Lees meer

Zelfwerkzaamheidsdag 12 november koud van start.

14 november - Afgelopen zaterdag was alweer de tweede zelfwerkzaamheidsdag van het najaar. Het viel best wel een beetje tegen om te wennen aan de kou. Mutsen op, handschoenen aan, heel wat anders dan vorige maand toen je nog in T-shirt op het meer lekker kon zeilen.

Lees meer

Inventarisatie ligplaatsen

30 oktober - Er is een vermoeden dat er mogelijk boten in de haven liggen of op het buitenterrein staan waarvan niet bekend is wie de eigenaar is...

Lees meer

Einde zomerstallingsperiode

Het is weer voorbij die mooie zomer. Dat geldt ook voor de zomerstallers. 1 november vangt de winterperiode aan en dat betekent, dat de zomerstallers hun plaats vrij moeten maken voor de winterstallers.

Lees meer

Wie wint de Loodsman prijs 2016?

11 oktober - Wie wint dit jaar de Loodsman prijs en wordt daarmee Vrijwilliger van het Jaar 2016? Nog 3 dagen en dan sluit de mogelijkheid om een nominatie uit te brengen. Jouw stem maakt het verschil!

Lees meer

Gevonden voorwerpen

17 september - Er blijft nog wel eens iets achter op de vereniging. Niet altijd kunnen we dit bij de juiste eigenaar terugbezorgen.

Lees meer

Stremming Julianabrug

9 mei - I.v.m. werkzaamheden is de Julianabrug in Alphen aan de Rijn van woensdag 18 mei tot vrijdag 20 mei gestremd.

Lees meer

Horeca voor 2016 weer geregeld!

15 april - Wat een geweldig nieuws! Edwin van Wieringen neemt voor de rest van het jaar de Horeca op zich. Daar zijn we als vereniging natuurlijk helemaal blij mee!

Lees meer

Hoge opkomst Najaars ledenvergadering

20 november - Een volle ledenzaal in het clubhuis, maar liefst 75 leden waren aanwezig tijdens de Najaars ledenvergadering. Het werd een lange avond waarin het bestuur haar plannen presenteerde voor het komende jaar.

Lees meer