Geplaatst op: 17-12-2020

Op 9 december is op 87 jarige leeftijd, toch onverwacht, Gerard van Dongen overleden. Gerard is Voorzitter en Commissaris Clubhuis van de vereniging geweest en is tevens erelid.

In de jaren tachtig is hij de initiator geweest voor het opzetten van de ‘jeugdsoos’. Dit om de jeugd een eigen plek op zaterdagavond te kunnen geven. Hij heeft altijd een grote betrokkenheid gehad met de je jeugd van de vereniging.

De afgelopen jaren was hij nog regelmatig op de club om een drankje te drinken, bij te praten en te kijken hoe het met zijn kluppie ging.

Toen een aantal jaren geleden het initiatief voor de gala avond werd gepresenteerd, had hij zijn bedenkingen hierover. “Een gala avond?? Wij zijn maar een gewone club hoor! Geen sjiek gedoe hoor.”. Maar na het zien van de foto’s en het enthousiasme van de gasten, kon hij het goed begrijpen.

Zijn interesse voor de vereniging is altijd gebleven. Tijdens een bijeenkomst van de oud voorzitters in 2017, heeft hij deze avond met een mooi motiverende en leerzame speech afgesloten.

Wij verliezen in Gerard een kleurrijk persoon binnen de vereniging en een deel van onze historie.