Geplaatst op: 12-05-2018

We hebben een gezellige ochtend gehad met nieuwe leden. Zie hieronder hun eigen reacties.

Dank aan Bert voor de organisatie, Edwin voor de hapjes en drankjes en Lindsey voor de prettige bediening!

 

Robbert Brandt en Mirjam Breed:

Wij waren heel content met de zeer informatieve introductie, zeker de weetjes over de haven en omgeven spraken ons erg aan! Dank voor de leuke ochtend, heel goed!

Met vriendelijke groet,

Robbert Brandt en Mirjam Breed

Paula van den Boom:

Wat een warm welkom wachtte ons bij de nieuwe leden introductie ochtend! Super leuk om met iedereen kennis te maken en wat meer te horen over de historie van de vereniging. Heel inspirerend om de bevlogenheid te voelen waarmee er steeds weer aan vernieuwing en verbetering wordt gewerkt. En dat al 100 jaar lang! Lid worden in zo’n bijzonder lustrumjaar is natuurlijk ontzettend met je neus in de boter vallen. Wat fijn om onderdeel uit te mogen maken van zo’n mooie club! 

Hartelijke groet,

Paula van den Boom 

Robert:van der Werf:

Het was een erg leuke dag. Was fijn om de andere (nieuwe) leden te ontmoeten en een beeld te krijgen van wat er achter de schermen gebeurt.

De lunch was prima heregeld. 

Gr Robert

Nils Wassenaar:

Begin dit jaar zijn we met ons 25-voets zeiljacht van het Gooimeer naar de Braassem verhuisd. De voornaamste reden voor die verhuizing is een nieuwe baan in Rotterdam. Ook op het Gooimeer worden ook op dinsdagavond zeilwedstrijden georganiseerd. Echter, daar op tijd aanwezig te zijn blijkt door de drukke spits vanuit de Randstad simpelweg niet haalbaar. Roelofarendsveen gelukkig wel en de wekelijkse DiZeBra is voor ons dus een belangrijke reden geweest om hier lid te worden. Sinds begin april ligt de Kick, na de staande-mastroute door Amsterdam, aan de eerste stijger en maken we langzamerhand kennis met deze leuke en energieke vereniging en haar leden.

Op 12 mei zijn we, samen met alle andere nieuwe leden, uitgenodigd voor een nadere introductie van de vereniging. We werden zeer prettig ontvangen door bestuursleden Wouter van der Gronden en Bert van de Berkhof. Na hun toelichting over de vereniging en ontstaansgeschiedenis (een leuk verhaal vol van anekdotes, terugkerende evenementen en bekende zeilers die hier hun zeil-'roots' hebben liggen) werden rondgeleid in en om het gebouw. Ook Ron Azier en Edwin van Wieringen kwamen aan het woord en hebben een toelichting geven over de haven, de faciliteiten en de horeca.

Een duidelijk verhaal waardoor we weten wat van de vereniging mag worden verwacht, maar ook wat de vereniging van haar leden verwacht. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke lunch, met broodjes kroket, op het zonovergoten terras voor het Braassem-café. Wat een heerlijke plek!

Al met al een ontzettende leuke kennismaking met een levendige vereniging met een prachtige historie om trots op te zijn.

Nils Wassenaar

Peter en Inge van den Heuvel:

Uitnodiging voor introductiedag WSV Braassemermeer op 12 mei jl.

Kort geleden ontvingen nieuwe leden van de vereniging een uitnodiging voor de introductiedag op de vereniging.

Samen met mijn vrouw zijn wij daarbij aanwezig geweest.

Sinds kort zijn wij de trotse eigenaars van een Wibo 930 aan de C-steiger en lid van de WSV Braassemermeer.

Introductiedag op zaterdag

In een prettige sfeer kregen wij informatie over de vereniging en haar activiteiten.

De bijeenkomst bood het ons de mogelijkheid om kennis te maken met andere nieuwe leden van de vereniging.

Samen konden wij genieten van een voedzame lunch van Ron.

Dat smaakt naar meer :)

De voorzitter, secretaris en havenmeester gaven ons een uitgebreide rondleiding over het terrein en de gebouwen.

Wij kregen antwoord op alle door ons gestelde vragen.

Ervaringen

De deelnemers aan de introductiedag waren zeer positief over het initiatief.

De vereniging heeft naar onze mening een prima manier gevonden om nieuwe leden kennis te laten maken met de vereniging en de activiteiten.

Dank daarvoor.

Groet,

Peter en Inge van den Heuvel

Dirk Petersen:

‘In een gezellige en informele sfeer ontmoetten de nieuwe leden elkaar afgelopen zaterdag in het clubhuis van de vereniging. Voor enkelen was het een hernieuwde kennismaking. Ieder had echter zijn eigen beweegreden om lid te worden. Opvallend is echter dat de nieuwe leden uit alle winstreken komen, wat iets moet zeggen over de grote aantrekkingskracht van de club’.

Pak er maar uit wat je kunt gebruiken….

Groet!

Dirk Petersen

Rob Harting

Wat een leuke introductie. Dank je wel. Wat een leuke vereniging. Heb er ook veel zin in om mee te varen op de DiZeBra. 
Mochten er opstappers mee willen graag. ik kom bemanning te kort.  Ik heb een kajuit boot Etap 28. Je kan me bereiken op 0630070678 of robharting@hotmail.com