Geplaatst op: 13-08-2020

Geniet jij ook zo van het mooie weer, de wind, het water en heb je bedacht dat je best wel eens zou willen leren zeilen?

Schrijf je dan snel in voor onze najaar-zeilopleiding! Bij ons heeft Volvo Ocean Race winnares Carolijn Brouwer de fijne kneepjes van het zeilen geleerd. Op zondag 30 augustus beginnen we en krijg je les, lunch en lol! Ook als je nog geen eigen bootje hebt kun je meedoen. Je kunt dan een bootje huren van de vereniging.

De najaarszeilopleidingen zijn natuurlijk niet alleen voor de beginnende zeilers. Ook de overige Optimistzeilers, de Splashzeilers, Laserzeilers en de RS Fevazeilers zijn van harte welkom! We trainen lekker fanatiek om je klaar te stomen voor de wedstrijden in het najaar. Ben je enthousiast geworden maar wil je nog meer informatie? Lees dan verder bij onze informatie over zeillessen

Vind je zeilen op zondag niet genoeg en wil je vaker het water op? Voor de gevorderde Optimist zeilers organiseren wij ook op woensdagmiddag trainingen. De trainingen staan open voor zeilers van andere verenigingen en beginnen om 15:00 uur. Eind augustus zullen we de data communiceren.

Helaas mogen en kunnen de najaarstrainingen, als gevolg van de geldende Corona regels, dit jaar niet open worden gesteld voor zeilers uit de regio. Zeilers die geen lid zijn van de WV Braassemermeer mogen hierdoor niet deelnemen aan de georganiseerde trainingen. Erg jammer, want ieder jaar hebben we een groot veld enthousiaste zeilers bij elkaar op de Braassem.

Wij willen iedereen danken de belangstelling. Volgend jaar zien we jullie hopelijk gewoon weer tijdens de najaarstrainingen! Hou voor meer details onze website in de gaten.