Geplaatst op: 14-10-2018

Nadat we eind september al een fantastische avond beleefden tijdens de reünie van oud-soos bezoekers, was het afgelopen zaterdag wederom feest in het clubhuis. Nicolette Nadorp en John Verhoek, de organisatoren van de gala-avonden van de afgelopen 5 jaar, hadden nu de handen uit de mouwen gestoken om een onvervalste PubQuiz in elkaar te zetten.

Maar liefst 17 teams, bestaande uit 4 of 5 mensen, streden om de prijzen. Naast vragen over de Braassem waren er ook algemene vragen. Hoogtepunt was de muziekronde waarin Nathalie van der Kaaden samen met pianist Aristo een tiental liedjes zong waar zowel de artiest als de titelsong geraden moest worden.

Hoogst vermakelijk was de ‘petje op/petje af’ ronde waarin lastige vragen werden gesteld over allerlei clubzaken. De laatste ronde bestond uit filmpjes over onze succesvolle zeilsters en een hilarische vaartocht van de organisatoren over de Braassem.

Winnaar van de zilveren PubQuiz bokaal was het team van Erik Wesselman (The winners take it all), waarin verder Martin, Patricia en Sven de groep vormden.

Al met al weer een geweldige avond!

Wil je de foto’s zien? Ga dan naar ons Album op Flickr.

Het lustrumjaar wordt feestelijk afgesloten tijdens de vrijwilligersavond op 3 november 2018. Dat feest mag je niet missen. Schrijf je van nog via dit FORMULIER.