Geplaatst op: 18-06-2018

Heel spannend natuurlijk wat voor weer het zou worden. Minder mooi dan we verwacht hadden, maar gelukkig wel droog. Maar het mocht de pret niet drukken. Op zaterdag genoot iedereen van de vele activiteiten en naarmate de middag vorderde kwamen er steeds meer leden een borrel dinken en een hapje eten.

Ik hou van Holland
Daar begonnen we vrijdagavond mee. We zeiden al dat het hilarisch zou worden...en dat bleek nog zachtjes uitgedrukt. De teams waren superfanatiek, een Braassem lid wil immers altijd winnen! 

Puzzeltocht, waterballen, suppen en bootjes bouwen


De belangstelling voor de puzzeltocht bleek zeer groot. Buitengewoon leuk en leerzaam. De einduitslag was als volgt:

Feest, feest en nog eens feest!
Nadat alle gasten hadden genoten van de heerlijk gerechtjes die tijdens het foodfestival geserveerd werden, was het tijd voor het feest. Als verrassing werden we gefeliciteerd door Max Blom van Magic Marine waarbij hij de vereniging een prachtig bord schonk namens de KWV de Kaag, alwaar hij nu het voorzitterschap bekleedt. Bovendien werd ter plekke het sponsorcontract getekend waardoor we ons weer voor lange tijd door Magic Marine gesteund voelen. Vervolgens was het tijd voor een fantastische band die er vanaf het begin voor zorgde dat de voetjes van de vloer gingen.

En toen kwam de zondag
Als je dacht dat je deze zondag even rustig kon beginnen, kwam je bedrogen uit. Edwin en zijn team hadden werkelijk alles uit de kast getrokken om de gasten te verwennen met een Brunch en Bubbels. Alsof dat nog niet genoeg was, trad er een 12-koppige zanggroep op die een ongekend enthousiasme in de zaal teweeg bracht.

Foto's en Video
Er zijn honderden foto's gemaakt tijdens het lustrumweekend, klik HIER om ze te bekijken.

Tijdens het feest, doken vele gasten het fotohokje in om zich op ludieke wijze te laten fotograferen, de hilarische resultaten zie je door HIER te klikken

En wil je nog even genieten van wat video-impressies, klik dan HIER

De Lustrumcommissie kijkt met een zeer tevreden blik terug op dit weekend en bedankt alle gasten voor hun komst. Onze dank gaat tevens uit aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit legendarische weekend!