Geplaatst op: 06-01-2017

Bandol is dé kick-start van je zeilseizoen!

WV Braassemermeer en Regatta Center & Jeugdzeilvereniging Muiderzand starten 2017 met een samenwerking om de trainingsweken in Bandol te organiseren. Deze vinden plaats tijdens de voorjaarsvakantie in de laatste twee weken van februari. Inmiddels hebben al ruim 40 jeugdzeilers zich aangemeld voor hun 5-daagse zeiltraining in het mooie Bandol gelegen aan de Cote d'Azur (Zuid-Frankrijk).

Muiderzand en Braassemermeer versterken elkaar in hun ambitie op het gebied van de jeugdzeilsport.

Samen kunnen ze hun jeugdzeilers in de Optimist, Splash en Laser 4.7 & Radial in Bandol serieus en op hoog niveau laten trainen. Zo kunnen alle zeilers op hun eigen niveau trainen. De trainingsweken in Bandol zijn een prachtig begin van het zeilseizoen. Bandolzeilers hebben qua trainingsuren een enorme voorsprong op zeilers die in Nederland hun seizoen pas begin maart starten.

De trainingen zijn ‘open’, dus ook zeilers van andere verenigingen zijn welkom om zich aan te melden en gebruik te maken van de trainingen, faciliteiten en gezelligheid die Muiderzand en Braassemermeer bieden.

Zo wordt bij het strand van Bandol een tent met faciliteiten geplaatst als centrale plek waar zeilers en ouders overdag gebruik van kunnen maken. Aanmelden kan voor week 8 (19 feb. t/m 25 feb.) en week 9 (26 feb. t/m 5 maart).

Geef je snel op voor de trainingsweek Bandol!