Geplaatst op: 05-05-2019Op zaterdag 11 mei en 6 juli wordt de traditionele Nachtkaars wedstrijd, met een wedstrijdbaan over het hele meer, gevaren. De start is om 19:30 en we hopen voor het donker is weer binnen te zijn. Inschrijven staat open voor alle type zeilschepen en de uitslag zal berekend worden d.m.v. de SW factor. Inschrijven kan door middel van een e-mail naar wedcom@braassemermeer.nl. Geef hierin de naam van de stuurman/vrouw, bootnaam, zeilnummer, type boot en of je plaats hebt voor 'opstap bemanning'  aan. Op deze manier willen wij leden de gelegenheid geven om mee te kunnen varen.

Het inschrijfgeld is een eet- of drinkbare prijs (b.v. fles wijn, bon voor bitterballen, stuk kaas, verzin het maar). De winnaar ontvangt de Nachtkaars 2019 en mag als eerste een lekkere prijs uitkiezen.

Voorafgaand serveert Edwin op 11 mei een 'asperge menu' voor Eur 19,50. Het menu bestaat uit asperge soep en asperges á la Flamande. Voor 9 juli staat een vissoep en gekookte mosselen met frites, salade en sauzen op het menu. Wil je gezellig met ons samen dineren, geef je dan vooraf op via: horeca@braassemermeer.nl