Geplaatst op: 10-05-2017

Beste leden, beste Laser-, Splash en Optimistzeilers,

Afgelopen twee jaren hebben Walter en ik met zeer veel plezier en inzet de diverse onderdelen van de Racing Teams Braassemermeer (RTB) en de opleiding bestuurd. We zien dat de Braassem nog steeds een sterke naam en aantrekkingskracht in de zeilwereld heeft.
De leden van onze RTB’s hebben de afgelopen jaren ook prachtige resultaten en individuele groei laten zien. Dit had natuurlijk nooit gekund zonder de inzet van trainers, coaches, ouders en jezelf natuurlijk. 

Binnen het bestuur hebben we, met name Walter, ons hard gemaakt voor vernieuwing van onze rubberbotenvloot. Er is een goed begin gemaakt met drie prachtige tornado’s. We gaan ervan uit dat deze met gericht onderhoud en de juiste zorg van de gebruikers lang mee zullen gaan.

Voor ons beide geldt, dat we geen zoon of dochter meer hebben zeilen in de optimist, de grootste RTB afdeling van de W.V. Braassemermeer. Beide vinden we dan ook dat het na deze mooie periode tijd is voor vernieuwing op de twee bestuursfuncties “Opleidingen” en “Trainingen". 

Wij willen en zullen onze taken vervullen t/m juli dit jaar, wat nog genoeg tijd geeft voor het inwerken van de nieuwe bestuursleden. Graag zien we jullie aanmeldingen voor deze prachtige functies tegemoet!!!

 

Jack Orij  & Walter van Gruijthuijzen