Nieuws over de Vereniging

Aftrap Bob-campagne

Alcohol en verkeer gaan niet samen, ook niet na het sporten. Wij denken er net zo over en steunen de campagne. Om aandacht te vragen voor Bob vindt op 29 september om 16.30 uur een regionale aftrap van de campagne plaats bij ons op de vereniging.

Lees meer

Webcam weer actief

11 augustus - Het heeft een tijdje geduurd, maar door de inzet van Jan de Vreede hebben we weer een fantastische webcam!

Lees meer

AED Cursus

2 mrt - Op 20 februari werd er weer een AED cursus gegeven op de vereniging.

Lees meer

Uitnodiging seminar 26 januari

15 jan - Op zaterdag 26 januari organiseert WV Braassemermeer (Noorderhem 2, 2371 EC Roelofarendsveen) in samenwerking met Sailing.Today en het Watersportverbond in informatieve middag. Er wordt ingegaan op de organisatie van wedstrijden, het belang van goede scoring van wedstrijden, de regels, de uitslagverwerking en alle onderwerpen waaraan gedacht moet worden.

Lees meer

Beëindigen lidmaatschap Jörgen Poortman

16 nov - Geacht bestuur en beste leden, Toen ik 80 jaar werd besloot ik met (wedstijd-)zeilen op te houden. Nu ik inmiddels 83 ben heb ik besloten ook het lidmaatschap van de WV Braassemermeer te beëindigen. Bij deze zeg ik dan ook het lidmaatschap aan het eind van dit jaar op.

Lees meer

Zelfwerkzaamheidsdag

18 nov - Zaterdag was de tweede zelfwerkzaamheid dag van dit najaar. Een enthousiaste ploeg van 14 mannen en vrouwen verzamelde op zaterdag om 9 uur op het clubhuis voor een kop koffie en de werkinstructies.

Lees meer

NCK Teamzeilen

8 okt - Op 20 en 21 oktober barst het NCK teamzeilen weer los! Als Braassemermeer hebben we een titel te verdedigen....

Lees meer

De grote Braassem PubQuiz

24 sep - Op zaterdagavond 13 oktober gaan we je kennis over de Braassemermeer en tal van andere onderwerpen testen! Het wordt een supergezellige avond waarin jij, samen met je ‘teamgenoten’ gaat strijden tegen andere Braassemleden. Onder leiding van Nicolette en John, wordt in een tiental rondes bepaald welk team zich de winnaar mag noemen.

Lees meer

ONK Solo op de Braassem

10 sep -Vrijdag 7 september begon het ONK Solo op de Braassem. Donderdag kwamen de eerste Engelse deelnemers al vroeg aan vanaf de boot.

Lees meer

2e hands beurs

20 juni - op zaterdag 23 juni zal er in het clubhuis een 2e hands beurs worden georganiseerd. U kunt zelf kleding inbrengen! We verwachten meer dan 100 jeugdige zeilers die altijd wel iets nieuws kunnen gebruiken.

Lees meer

Programma Lustrum Feestweekend

15 mei - Het programma van het Lustrum Feestweekend is bekend! Een weekend wat je niet mag missen, want er gebeurt van alles! Lees meer om alles te weten te komen.

Lees meer

Vaar de DiZeBra in een ok-jol

16 april - De OK-klasse Nederland stelt haar promotieboot ter beschikking aan wedstrijdzeilers om mee te doen aan de DiZebra - de dinsdagavondwedstrijd bij de vereniging.

Lees meer

Worden wij Vereniging van het Jaar??

11 april - Hoera! WV Braassemermeer is genomineerd voor de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Onze vereniging maakt daarmee kans op de titel in de gemeente, provincie en misschien wel de landelijke titel.

Lees meer

In Memoriam - Piet van Buren

4 april - Afgelopen weekend kregen wij het bericht dat Piet van Buren, beter bekend (of zelfs beroemd) als Oom Piet, is overleden. Piet was samen met Tante Ank onlosmakelijk verbonden met hun Bevernest.

Lees meer

Hoera, we bestaan vandaag 100 jaar!

22 maart - Een historische dag, want precies 100 jaar geleden werd onze vereniging opgericht. Hou vandaag de website en Facebook goed in de gaten want er gaat groot nieuws komen!

Lees meer

Met elkaar genieten van varen op het wad

25 jan - Op 23 januari gaf Bram de Vries een lezing over de Waddenzee. Hij had hiervoor gereageerd op de oproep in een eerdere nieuwsbrief. Bram vertelde relaxed over 15 jaar ervaring op de Wadden met eigen-en soms een gehuurde- boot.

Lees meer

Lustrumjaar van start!

2 januari - Het is zover. De WV Braassemermeer bestaat 100 jaar! Kom naar de Nieuwjaarsreceptie op 7 januari vanaf 15.00 uur om alle details te horen.

Lees meer

Najaars ALV goed bezocht!

27 nov - Op vrijdag 24 november vond de Najaars Ledenvergadering plaats (NLV). Fijn dat er altijd weer leden zijn die geïnteresseerd zijn in hun vereniging en de tijd nemen om naar de ledenvergadering te gaan om mee te denken!

Lees meer

Sinterklaas komt naar de WV Braassemermeer

18 nov - Een aantal optimisten heeft Sinterklaas al begeleid naar de intocht in Roelofarendsveen. Zij hebben hem gevraagd of hij ook een bezoek aan de bijna 100 jarige WV Braassemermeer wilde komen brengen en zondag 26 november heeft de goedheiligman nog een gaatje in zijn agenda!

Lees meer

Pieter Heerema winnaar Conny van Rietschoten Trofee 2017

7 november - Wat een feest! Pieter Heerema, gewaardeerd lid van de Braassem, wint de Conny van Rietschoten Trofee 2107. Maar ook Eliott Savelon, (ook Braassem-lid), viel in de prijzen. Samen met Bjarne Bouwer won hij de Flyer troffee! Felicitaties van de gehele WV Braassemermeer!

Lees meer

Schrijf je in voor de Combi Braassem!

20 sept - In het weekend van 14 en 15 oktober organiseren wij de slotcombi op onze vereniging. Met deze combi sluiten we voor een hoop zeilers het wedstrijdseizoen af. Voor het eerst een combi in de herfst! Dus geen BBQ, maar we maken er zeker een ontzettend warm weekend van!

Lees meer

Weekendafsluitingen A4 OCN Selectie & Combi

6 sept - Rijkswaterstaat vervangt dit jaar het asfalt tussen Roelofarendsveen en Hoogmade door tweelaags zoab. Er hebben al diverse werkzaamheden plaats gevonden maar de A4 tussen knooppunt Burgerveen en Leiden worden tijdens de volgende weekenden nogmaals afgesloten voor verkeer richting Den Haag.

Lees meer