Nieuws over de Vereniging

In memoriam - Antoon Jansen

19 feb - Zondag 16 februari bereikte ons het droevige bericht dat Antoon Jansen tijdens een vakantie in zijn geliefde Gambia is overleden. Een land waar zijn hart lag en waar hij veel mooi vrijwilligerswerk gedaan heeft.

Lees meer

10 januari: Lezing sportfysiotherapie

5 jan - Sporten kan blessures met zich meebrengen. Hoe ga je daar mee om en vooral, hoe voorkom je deze? Op 10 januari geeft Marielle Zonneveld een lezing over sportfysio en dan met name gerelateerd aan zeilen.

Lees meer

Zelfwerkzaamheid 30 november

3 dec - Ook de 2e zaterdag weer een opkomst waar je blij van wordt. Er waren 20 dames en heren 's morgens om 9.00 uur present. Edwin bracht de harde werkers al direct in winterse sferen met Apfelstrudel.

Lees meer

EHBO cursus van 2 avonden

11 nov - Wil jij weten wat je moet doen bij een ongeval op het water? Of een klein ongelukje op de wal? We organiseren een verkorte EHBO-cursus van 2 avonden in december. Kom je ook?

Lees meer

Team 18+ wint Braassem PubQuiz

27 okt - Het leek wel een darttoernooi gisteravond. Met 16 teams, bestaande uit 4 of 5 deelnemers werd er fanatiek gestreden voor de prijzen. Maar er werd vooral heel veel gelachen!

Lees meer

EHBO Cursus

12 okt - Als sportvereniging moeten wij zelf voor de veiligheid van onze leden kunnen zorgen. Naast opleiders, trainers en andere vrijwilligers groeit ook de groep leden die het AED-apparaat kunnen bedienen binnen onze vereniging.

Lees meer

Ondergang in topvorm

2 okt - Dit weekend zal de Braassem nog 1 keer meedoen aan de Eredivisie Zeilen. Voor de laatste keer beschrijft Bart Leerling zijn gevoelens...

Lees meer

Storing verlichting haven

27 sept - Helaas hebben we te maken met een storing van de verlichting in de haven. De oorzaak daarvan is nog niet geheel duidelijk.

Lees meer

Webcam weer actief

11 augustus - Het heeft een tijdje geduurd, maar door de inzet van Jan de Vreede hebben we weer een fantastische webcam!

Lees meer

AED Cursus

2 mrt - Op 20 februari werd er weer een AED cursus gegeven op de vereniging.

Lees meer

Uitnodiging seminar 26 januari

15 jan - Op zaterdag 26 januari organiseert WV Braassemermeer (Noorderhem 2, 2371 EC Roelofarendsveen) in samenwerking met Sailing.Today en het Watersportverbond in informatieve middag. Er wordt ingegaan op de organisatie van wedstrijden, het belang van goede scoring van wedstrijden, de regels, de uitslagverwerking en alle onderwerpen waaraan gedacht moet worden.

Lees meer

Beëindigen lidmaatschap Jörgen Poortman

16 nov - Geacht bestuur en beste leden, Toen ik 80 jaar werd besloot ik met (wedstijd-)zeilen op te houden. Nu ik inmiddels 83 ben heb ik besloten ook het lidmaatschap van de WV Braassemermeer te beëindigen. Bij deze zeg ik dan ook het lidmaatschap aan het eind van dit jaar op.

Lees meer

Zelfwerkzaamheidsdag

18 nov - Zaterdag was de tweede zelfwerkzaamheid dag van dit najaar. Een enthousiaste ploeg van 14 mannen en vrouwen verzamelde op zaterdag om 9 uur op het clubhuis voor een kop koffie en de werkinstructies.

Lees meer

NCK Teamzeilen

8 okt - Op 20 en 21 oktober barst het NCK teamzeilen weer los! Als Braassemermeer hebben we een titel te verdedigen....

Lees meer

De grote Braassem PubQuiz

24 sep - Op zaterdagavond 13 oktober gaan we je kennis over de Braassemermeer en tal van andere onderwerpen testen! Het wordt een supergezellige avond waarin jij, samen met je ‘teamgenoten’ gaat strijden tegen andere Braassemleden. Onder leiding van Nicolette en John, wordt in een tiental rondes bepaald welk team zich de winnaar mag noemen.

Lees meer

ONK Solo op de Braassem

10 sep -Vrijdag 7 september begon het ONK Solo op de Braassem. Donderdag kwamen de eerste Engelse deelnemers al vroeg aan vanaf de boot.

Lees meer

2e hands beurs

20 juni - op zaterdag 23 juni zal er in het clubhuis een 2e hands beurs worden georganiseerd. U kunt zelf kleding inbrengen! We verwachten meer dan 100 jeugdige zeilers die altijd wel iets nieuws kunnen gebruiken.

Lees meer

Programma Lustrum Feestweekend

15 mei - Het programma van het Lustrum Feestweekend is bekend! Een weekend wat je niet mag missen, want er gebeurt van alles! Lees meer om alles te weten te komen.

Lees meer

Vaar de DiZeBra in een ok-jol

16 april - De OK-klasse Nederland stelt haar promotieboot ter beschikking aan wedstrijdzeilers om mee te doen aan de DiZebra - de dinsdagavondwedstrijd bij de vereniging.

Lees meer

Worden wij Vereniging van het Jaar??

11 april - Hoera! WV Braassemermeer is genomineerd voor de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Onze vereniging maakt daarmee kans op de titel in de gemeente, provincie en misschien wel de landelijke titel.

Lees meer

In Memoriam - Piet van Buren

4 april - Afgelopen weekend kregen wij het bericht dat Piet van Buren, beter bekend (of zelfs beroemd) als Oom Piet, is overleden. Piet was samen met Tante Ank onlosmakelijk verbonden met hun Bevernest.

Lees meer

Hoera, we bestaan vandaag 100 jaar!

22 maart - Een historische dag, want precies 100 jaar geleden werd onze vereniging opgericht. Hou vandaag de website en Facebook goed in de gaten want er gaat groot nieuws komen!

Lees meer

Met elkaar genieten van varen op het wad

25 jan - Op 23 januari gaf Bram de Vries een lezing over de Waddenzee. Hij had hiervoor gereageerd op de oproep in een eerdere nieuwsbrief. Bram vertelde relaxed over 15 jaar ervaring op de Wadden met eigen-en soms een gehuurde- boot.

Lees meer