Nieuws over de Vereniging

Lustrumjaar van start!

2 januari - Het is zover. De WV Braassemermeer bestaat 100 jaar! Kom naar de Nieuwjaarsreceptie op 7 januari vanaf 15.00 uur om alle details te horen.

Lees meer

Braassem Summer Regatta 2017

1 juni - Het mooiste clubevenement is weer in aantocht, de Braassem Summer Regatta. Het thema is dit jaar 'Route 99'. Lees snel verder om je in te schrijven.

Lees meer

2e hands beurs

20 juni - op zaterdag 23 juni zal er in het clubhuis een 2e hands beurs worden georganiseerd. U kunt zelf kleding inbrengen! We verwachten meer dan 100 jeugdige zeilers die altijd wel iets nieuws kunnen gebruiken.

Lees meer

Programma Lustrum Feestweekend

15 mei - Het programma van het Lustrum Feestweekend is bekend! Een weekend wat je niet mag missen, want er gebeurt van alles! Lees meer om alles te weten te komen.

Lees meer

Vaar de DiZeBra in een ok-jol

16 april - De OK-klasse Nederland stelt haar promotieboot ter beschikking aan wedstrijdzeilers om mee te doen aan de DiZebra - de dinsdagavondwedstrijd bij de vereniging.

Lees meer

Worden wij Vereniging van het Jaar??

11 april - Hoera! WV Braassemermeer is genomineerd voor de Verkiezing Vereniging van het Jaar. Onze vereniging maakt daarmee kans op de titel in de gemeente, provincie en misschien wel de landelijke titel.

Lees meer

WV Braassemermeer ontvangt de Koninklijke Erepenning

22 maart – Tijdens de zeer druk bezochte receptie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van onze vereniging, ontving voorzitter Wouter van der Gronden de Koninklijke Erepenning uit handen van de burgemeester Kaag en Braassem, Marina van der Velde-Menting.

Lees meer

Lustrumkleding bestellen?

18 juni - Speciaal voor het Lustrum jaar is er speciale kleding ontwikkeld. Inmiddels hebben veel leden deze aangekocht, maar je kunt deze nog het hele jaar bestellen

Lees meer

Receptie 100 jaar WV Braassemermeer

6 maart - Nog iets meer dan 2 weken, dan bestaat onze vereniging 100 jaar. Heeft u een uitnodiging gehad voor de receptie van 22 maart? Denk er dan aan om u te registreren.

Lees meer

Feestelijke sfeer op nieuwjaarsreceptie

8 jan - Het was feest afgelopen weekend! Zelden werd de nieuwjaarsreceptie zo druk bezocht als dit jaar. Extra feestelijk omdat de vereniging dit jaar 100 jaar bestaat. Het belooft nu al een fantastisch jaar te worden!

Lees meer

Najaars ALV goed bezocht!

27 nov - Op vrijdag 24 november vond de Najaars Ledenvergadering plaats (NLV). Fijn dat er altijd weer leden zijn die geïnteresseerd zijn in hun vereniging en de tijd nemen om naar de ledenvergadering te gaan om mee te denken!

Lees meer

Sinterklaas komt naar de WV Braassemermeer

18 nov - Een aantal optimisten heeft Sinterklaas al begeleid naar de intocht in Roelofarendsveen. Zij hebben hem gevraagd of hij ook een bezoek aan de bijna 100 jarige WV Braassemermeer wilde komen brengen en zondag 26 november heeft de goedheiligman nog een gaatje in zijn agenda!

Lees meer

Pieter Heerema winnaar Conny van Rietschoten Trofee 2017

7 november - Wat een feest! Pieter Heerema, gewaardeerd lid van de Braassem, wint de Conny van Rietschoten Trofee 2107. Maar ook Eliott Savelon, (ook Braassem-lid), viel in de prijzen. Samen met Bjarne Bouwer won hij de Flyer troffee! Felicitaties van de gehele WV Braassemermeer!

Lees meer

Schrijf je in voor de Combi Braassem!

20 sept - In het weekend van 14 en 15 oktober organiseren wij de slotcombi op onze vereniging. Met deze combi sluiten we voor een hoop zeilers het wedstrijdseizoen af. Voor het eerst een combi in de herfst! Dus geen BBQ, maar we maken er zeker een ontzettend warm weekend van!

Lees meer

WK Laserradiaal U19 2017 - Hans Juray blikt terug…

31 augustus - Onze vereniging kent vele kleurrijke mensen. Hans Juray mag zich daar zeker toe rekenen. Met zijn enorme staat van dienst voor onze club, was hij nog 1 x wedstrijdleider tijdens het WK Laserradiaal U19. Lees verder voor het dankwoord van Hans aan zijn Braassem Team.

Lees meer

Blauwalg op de Braassemermeer

18 augustus - Op onze plas en in onze haven hebben we last van Blauwalg. Hier op werden wij twee dagen geleden nog eens extra geattendeerd door een aantal leden.

Lees meer

Marion van der Krogt overleden

9 mei - Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat als gevolg van een noodlottig ongeval in Australië, Marion van der Krogt is overleden. De afscheidsplechtigheid en samenkomst is a.s. vrijdag. Betrokken leden zijn zeker welkom!

Lees meer

Boeiende VoorjaarsLedenVergadering

22 maart - Dat wij een vereniging zijn met betrokken leden wisten we natuurlijk al. Dat zien we tegenwoordig bijvoorbeeld terug in de hoeveelheid mensen die naar de ledenvergaderingen komen! Zo ook afgelopen vrijdag, meer dan 60 trouwe leden in de zaal die bereid zijn actief mee te denken! Lees meer voor het verslag.

Lees meer

Het wordt gezellig in het Braassem Café!

24 feb - Ok, een echte winter is het niet geweest, en de lente is ook nog niet in zicht. Maar onze mannen van het Braassem Café maakt dat niet uit, dat zijn gewoon bikkels die vrijdag 24 februari om 17.00 de deuren weer opendoen en u verwelkomen met een drankje en een hapje.

Lees meer

Eredivisieteam zoekt after guards

14 feb - De WV Braassemermeer doet in 2017 weer mee aan de Eredivisie Zeilen. Dat doen wij met een ervaren team van zeven sportboten zeilers. Uit voorgaande twee edities is gebleken dat teams die veel met elkaar gezeild en getraind hebben, het meeste kans maken op een hoge eindklassering.Wil jij deel uitmaken van dit team? Lees dan meer.

Lees meer

Wereldbeker voor Afrodite Zegers en Anneloes van Veen

30 januari - Wat een race! Op zondagavond zaten heel veel Braassemleden naar YouTube te kijken om daar getuige te zijn van een super spannende Medal Race. Onze toppers, Afrodite en Anneloes werden nipt 2e, maar konden evengoed de Wereldbeker in ontvangst nemen.

Lees meer

3 februari 2017 Lezing door Gerbrant van Vledder

3 jan - Gerbrant van Vledder vertelt over zijn recente reis naar de Marshall-eilanden om de geheimen van de zeevaarders van de Marshall eilanden te ontraadselen. Deze zeevaarders zijn in staat om met alleen natuurlijke hulpmiddelen nauwkeurig van eiland naar eiland te varen. Het bijzondere is dat zij naast de zon, maan en de sterren ook gebruik maken van de golfslag op de oceaan. Vooraf kunt u van een heerlijke maaltijd genieten in ons gezellige Bruin Café.

Lees meer

Inventarisatie stallingsterrein van start

1 december - Dit weekeinde is een aanvang gemaakt met de inventarisatie van het stallingsterrein. Samen met Ron, Olaf en Kees wordt bekeken welke boten, trailers en combinaties geregistreerd staan en waarvan bekend is wie de eigenaar is en of er stallingsgeld is betaald.

Lees meer