Geplaatst op: 27-04-2018

De 2 klusdagen zijn beide door 13 leden bemand. De planning was de geul voor het elektrisch van de landjes te laten graven door een  bedrijf en te laten dichten door vrijwilligers. We hadden namelijk veel meer leden verwacht. Jammer genoeg was er alleen het trouwe groepje, waarvan je niet meer mag verwachten dat zij zware arbeid verrichten. Daarom heeft de donderdag erna hetzelfde bedrijf de geul gedicht en de bestrating terug gelegd.

Door het bestuur is besloten om gelijk in die geul ook een slang voor water te leggen. Omdat er met de Easter Regatta flinke problemen waren met de waterdruk, wordt deze slang nog niet aangesloten. Eerst moeten wij weten hoe dit drukprobleem is ontstaan.

Tijdens de zelfwerkzaamheiddagen zijn er vele klussen gedaan. Bijvoorbeeld het schoonmaken van de vitrinekast, laswerk aan de staalconstructie van het balkon, schilderwerk, steigerplanken vastgezet en steigers behandeld tegen groene aanslag, wilgen rechtgezet en vele kleine andere klussen. Fijn dat deze groep vrijwilligers zo betrokken is bij de club. Dank jullie wel!

Op het Otrabandalandje komt steeds glas naar boven. Er is al meerdere keren glas geruimd maar het blijft uit de grond omhoog komen door het inklinken van de grond. Er is gras ingezaaid en de verwachting is dat het hierna afgelopen is. Wees dus wel voorzichtig met blote voeten. Helaas zijn niet alle werkzaamheden naar ieders verwachting goed verlopen, maar we zijn vaak afhankelijk van externen. Sorry voor de overlast.

Ook nog graag even andacht voor de stickers op de boten die een ligplaats op de wal hebben. Geen sticker betekent dat de boot er niet mag liggen!

Verder zou ik zeggen: geniet van de activiteiten in het Lustrumjaar.
 
Theo