Nieuws over Opleidingen & trainingen

Braassem Goes Garda!

29 jul - De Garda Experience is geopend! Camp David eat your hart out…….Accampamento Braassem sul Lago di Garda alias Campo B is the place to be!

Lees meer

De opleiding is weer gestart!

10 apr - Afgelopen zondag startte ook het Opleidingen-seizoen op de Braassem. En wat voor een start: prachtig weer, lekker windje, 18 Optimist Groen zeilers hard trainend voor de Combi’s, 2 RS Feva’s en 16 kinderen die hun eerste zeilles kregen in de Optimist.

Lees meer

Braassemermeer op het journaal

11 mrt - Regelmatig zien we op het journaal van NPO of RTL prachtige foto's van de omgeving van ons clubhuis. Afgelopen zaterdag zagen we een wel heel herkenbaar plaatje.

Lees meer

Europees kampioenschap Laser Masters in Vigo, Spanje

13 okt - Van zaterdag 6 oktober tot donderdag 11 oktober zijn Albert Kooijman en Klamer Schutte naar het Europees kampioenschap Laser Masters geweest. Masters varen in verschillende leeftijdcategorieën vanaf 35 jaar, en wij voeren beide Laser Standaard.

Lees meer

Teamkleding bestellen.

13 sept - Binnenkort gaan we weer nieuwe RTB-clubkleding bestellen bij Magic Marine. Voor degene die nog niet bekend zijn met de RTB-clubkleding, nog even een korte uitleg:

Lees meer

Q-Cup bij WV Braassemermeer

28 mei - Zondag 27 mei was het zover. De eerste Q-cup bij onze vereniging! De Braassem heeft dit jaar een grote groep kinderen die de basistraining met succes volgt. Vandaag was het tijd voor echte wedstrijdjes! Ook kinderen van buiten onze vereniging konden zich inschrijven om te proeven van het wedstrijdzeilen.

Lees meer

Verslag Combi Loosdrecht

De eerste Combi van 2018 werd in het weekend van 21 en 22 april georganiseerd bij KWVL in Loosdrecht. De omstandigheden waren moeilijk en erg wisselend.

Lees meer

Hoera, we bestaan vandaag 100 jaar!

22 maart - Een historische dag, want precies 100 jaar geleden werd onze vereniging opgericht. Hou vandaag de website en Facebook goed in de gaten want er gaat groot nieuws komen!

Lees meer

Train(st)ers gezocht!

13 mrt - Als Watersportvereniging Braassemermeer hebben we een zeer goede reputatie in de opleiding van (jonge) zeilers. Geen andere vereniging in Nederland heeft zoveel succesvolle wedstrijdzeilers voortgebracht als de onze en ook in de toekomst willen wij hierin blijven uitblinken.

Lees meer

Nieuwe RTB programma’s bekend

24 jan - Het RTB programma wordt dit jaar iets anders van opzet. We hanteren niet meer de sheet waarin iedereen in kan vullen of men wel of niet komt. Je schrijft je nu in voor een gehele periode.

Lees meer

Opleidingen en Trainingen: blik op 2018

1 dec - Er is in de afgelopen periode veel gebeurd op het gebied van opleidingen en trainingen. Vorige week zijn Ruben en Rob officieel geïnstalleerd in het bestuur. We praten u graag even bij!

Lees meer

Schrijf je in voor de RTB teamavond op 18 november

Tijdens deze avond blikken we terug op het afgelopen seizoen en kijken we met zijn allen vooruit naar 2018. We nemen afscheid van trainers en leden die ons (tijdelijk) gaan verlaten voor een periode in de Jeugd- of Kernploeg. En we verwelkomen nieuwe zeilers uit onze opleiding of zij-instromers.

Lees meer

Nieuwe trainer ORTB- A

11 oktober - Na het A/B selectieweekend afgelopen zaterdag en zondag heeft Shannen Marck afscheid genomen als trainer van de ORTB-A. Zij gaat komend seizoen de kernploeg trainen. Gelukkig hebben wij een uitstekende vervanger gevonden!

Lees meer

U4 Workum - Veel BFD’s

13 sept - Afgelopen weekend, het weekend van 9-10 september, is de 3e United 4 gezeild. Die was in Workum. Lees het verslag van Max Frank.

Lees meer

Wouter en Femme 3e en 4e Benjamin op U4 Medemblik

2 mei - Afgelopen weekend werd onder wisselende omstandigheden de U4 in Medemblik gevaren. In de optimistenklasse deden 14 van onze ORTB A zeilers mee samen met een aantal gastzeilers uit Zeeland werden zij gecoacht door Shannen, Albert en Sander.

Lees meer

Team Braassem bereidt zich voor op een lang zeilseizoen.

16 januari - Terwijl de WinterWedstrijd van afgelopen zondag werd afgelast vanwege te weinig wind, bereiden Braassem trainers, opleiders en vrijwilligers zich serieus voor op een lang zeilseizoen. Of was het toch gewoon het clubgevoel, waardoor men gezellig een weekje met elkaar doorbracht in de bergen....Gezellig was het in ieder geval wel!

Lees meer

Bericht over RTB teamkleding

28 november - Nu we bezig zijn met de clubkleding en de RTB kleding voor 2017, krijgen we wel eens vragen over de overige RTB items zoals vesten en jassen. Hoe zit het nu precies met de RTB kleding?

Lees meer

Emma Savelon winnaar Flyer Troffee 2016

19 november -Tijdens het feestelijke 'Zeiler van het Jaar Gala' in de Passenger Terminal in Amsterdam, zijn o.a. de Conny van Rietschoten-, Flyer- en Maas Trofee uitgereikt. De Braassem mag trots zijn op Emma Savelon, want zij won de Flyer Trofee 2016. Zij moest het opnemen tegen een ander Braassemlid, Bart Lambriex die samen vaart met Philip Meijer. Wat een geweldige prestatie, gefeliciteerd!

Lees meer

Braassemermeer Laser najaarstraining

30 sept - Tijdens het zomerseizoen en de Dizebra is het onder Laser zeilers op de Braassem al ter sprake gekomen: een najaarstraining voor Laser zeilers op de Braassem. Velen die niet vanuit de jeugdopleidingen in het wedstrijdzeilen terecht gekomen zijn herkennen de behoefte aan Laser training wel.

Lees meer

Verslag SlotCombi 2016

4 juli - Het afgelopen weekend werd de SlotCombi bij ons op de WV gezeild. Bijna 150 jeugdzeilers kwamen op het evenement af. Féline (8) deed dit jaar mee in de C.

Lees meer