Nieuws over Opleidingen & trainingen

Bandol 2020

16 dec - Ook komende voorjaarsvakantie staat weer een trainingsweek in het Zuid-Franse Bandol op de agenda. Ga je mee?

Lees meer

EHBO cursus van 2 avonden

11 nov - Wil jij weten wat je moet doen bij een ongeval op het water? Of een klein ongelukje op de wal? We organiseren een verkorte EHBO-cursus van 2 avonden in december. Kom je ook?

Lees meer

LRTB goes Warnemunde

17 juli - Afgelopen week vertrokken 7 LRTB zeilers naar Warnemunde voor de Europa Cup. Het beloofde een leuke week te worden en die verwachting is meer dan waargemaakt.

Lees meer

Optimistennieuws - United4 Muiderzand

7 mei - Waarom zien we door het hele jaar de Optimist A zeilers van het Braassem Racing Team zo weinig op de Braassem varen? Het optimistencircuit is eigenlijk een soort van reizend circus….. een soort van Circus Renz

Lees meer

Woensdagmiddagtrainingen Optimist

26 mrt - Zin om doordeweeks te zeilen? Kom dan naar de woensdagmiddagtrainingen! Een mooie toevoeging op het zeilprogramma in de weekenden, om nóg meer te leren en te werken aan je eigen leerpunten.

Lees meer

Zeilles volwassenen

2 mrt - De vereniging heeft nu ook boten voor volwassenen beschikbaar. We hebben een Centaur en 2 Lasers welke gebruikt kunnen worden voor zeillessen of deelname aan wedstrijden.

Lees meer

Inschrijven Wintertraining optimisten

12 feb - Nu nog moeilijk te geloven, maar er komt beter weer aan! Ook voor komende zaterdag staat er een mooi zonnetje voorspeld, mét wind. De ideale gelegenheid om de bootjes uit het stof te halen, en bovenal materiaal te checken voorafgaand aan Bandol en de rest van het seizoen!

Lees meer

CWO diploma’s instructeurs

25 nov - Gisteren hebben Jelco Heringa en Ties Franken examen gedaan voor het ZI2 diploma (instructeurs opleiding). Zij zijn beide geslaagd! Gefeliciteerd!

Lees meer

NCK Teamzeilen

8 okt - Op 20 en 21 oktober barst het NCK teamzeilen weer los! Als Braassemermeer hebben we een titel te verdedigen....

Lees meer

Proefles bij Watersportvereniging Braassemermeer

1 jul - Vandaag sloten er maar liefst 7 kinderen aan bij de basisgroep. Vijf kinderen die op zeilkamp geweest zijn en bij de Braassem een proefles wilden zeilen. Twee kinderen die op de RIB meegingen om een zeilles mee te maken.

Lees meer

Programma Lustrum Feestweekend

15 mei - Het programma van het Lustrum Feestweekend is bekend! Een weekend wat je niet mag missen, want er gebeurt van alles! Lees meer om alles te weten te komen.

Lees meer

Verslag Combi Nieuwkoop

Na de Combi op Loosdrecht volgde de Combi Nieuwkoop op 5/6 Mei. Op last van de brandweer mochten er echter maar 60 zeilers deelnemen aan het evenement waardoor door de Combi-organisatie werd besloten om de wedstrijden niet mee te laten tellen voor de Combi uitslagen.

Lees meer

WV Braassemermeer ontvangt de Koninklijke Erepenning

22 maart – Tijdens de zeer druk bezochte receptie ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van onze vereniging, ontving voorzitter Wouter van der Gronden de Koninklijke Erepenning uit handen van de burgemeester Kaag en Braassem, Marina van der Velde-Menting.

Lees meer

Pieter Heerema winnaar Conny van Rietschoten Trofee 2017

7 november - Wat een feest! Pieter Heerema, gewaardeerd lid van de Braassem, wint de Conny van Rietschoten Trofee 2107. Maar ook Eliott Savelon, (ook Braassem-lid), viel in de prijzen. Samen met Bjarne Bouwer won hij de Flyer troffee! Felicitaties van de gehele WV Braassemermeer!

Lees meer

De U4 staat voor de deur

27 april - De eerste U4 van dit jaar begint komende zaterdag. Veel jeugdleden én het wedstrijdcomité maken zich op voor een lekker weekendje zeilen in Medemblik.

Lees meer

Woensdagmiddagtraining voor optimisten

17 maart - Goed nieuws voor optimistzeilers! Je kunt nu ook trainen op woensdagmiddag. Opti-A en fanatieke opti-B zeilers zijn op woensdag welkom om te komen trainen. Auke Holtrop organiseert de trainingen en deze worden ondersteund door SportVid.

Lees meer

Teamuitje RTB 2017

17 januari - Het RTB teamuitje van 2017 staat weer voor de deur! We gaan dit jaar iets anders doen dan de afgelopen paar jaar: We gaan namelijk boulderen. Boulderen? Dat is een soort van indoor klimmen maar dan niet zo hoog en zonder touwen. Maar er liggen dikke matten, dus alles is redelijk veilig. Wie is het sterkts in zijn of haar armen?

Lees meer

Muiderzand en Braassemermeer organiseren samen Bandol 2017

6 januari - WV Braassemermeer en Regatta Center & Jeugdzeilvereniging Muiderzand starten 2017 met een samenwerking om de trainingsweken in Bandol te organiseren. Deze vinden plaats tijdens de voorjaarsvakantie in de laatste twee weken van februari. Inmiddels hebben al ruim 40 jeugdzeilers zich aangemeld voor hun 5-daagse zeiltraining in het mooie Bandol gelegen aan de Cote d'Azur (Zuid-Frankrijk).

Lees meer

Inschrijving Voorjaarstraining geopend

29 december - Op zondag 12, 19 en 26 maart en 2 en 9 april organiseert WV Braassemermeer de regionale voorjaarstrainingen. De regionale voorjaartrainingen zijn wedstrijdzeiltrainingen, die gelden als de opstart van het zeilseizoen.

Lees meer

Braassem naar Bandol 2017!

Het leukste event van het voorjaar is zonder twijfel onze trainingsweek in Bandol. Wat in Nederland echter altijd een uitdaging blijkt is de vakantieplanning. We willen toch iedereen vragen in te schrijven en als de groep groot genoeg is gaat het door! Daar gaan we uiteraard vanuit!

Lees meer