Deze pet past ons allemaal!

Geplaatst op: 30-12-2015

Wie de Gala-avond voor vrijwilligers dit jaar heeft meegemaakt, is getuige geweest van een unieke gebeurtenis. Afrodite Zegers en Anneloes van Veen waren deze avond speciaal uitgenodigd om een prijs te overhandigen. Ook zij staan aan de vooravond van het Rio avontuur en ook voor hen geldt dat ze onze steun hard nodig hebben. Hun droom kwam deze avond al een beetje uit, want via een bijzonder ludieke verloting van een paar schoenen met ledverlichting, werd er deze avond een astronomisch bedrag opgehaald. Waar een vereniging groot in kan zijn!

Gaan we Claire Blom en Nina Keijzer op een zelfde manier helpen? Dat gaat vast wel lukken als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt! Wat dacht je van een gesigneerde Magic Marine pet, persoonlijk getekend door onze heldinnen. Je kunt deze pet via hun website bestellen (http://www.ourroadtorio2016.com). Maar nog leuker is het als je tijdens de Nieuwjaarsborrel zo'n prachtige pet uit hun eigen handen ontvangt en bovendien nog met ze op de foto mag. Alle foto's worden vervolgens op de Braassem website getoond, maar een aantal kun je er nu al zien op de Facebook site van Nina en Claire, klik hier om ze te volgen.

Laten we meehelpen om Claire en Nina een fantastisch jaar te bezorgen en dat de ledenzaal tijdens de Nieuwjaarsreceptie gevuld is met blije mensen met een oranje pet op!

Fijne jaarwisseling allemaal!