Geplaatst op: 02-09-2019

“Samen Varen” is een nieuw dag event om elkaar als ligplaatshouders beter te leren kennen. Heb je de eerste editie op 6 juni gemist? Dan is dit nu je kans om mede clubgenoten beter de leren kennen op zondag 8 juni. Op deze dag varen we samen erop uit richting Hoogmade, om aan het einde van de Wijde AA de Kromme Does te bereiken. Het idee is dat we per boot – zeilboot, sloep of motorboot – met zo’n 4 personen te gaan varen.


De start van de dag is extra leuk want waarschijnlijk kunnen we de start van de open Nederlandse kampioenschappen Flying Dutchman zien vanaf het terras. En ook als we terugkomen vallen we met onze neus in de slotborrel. Dus als je super trots bent op je boot en wil je die graag aan anderen laten zien, meld je dan als schipper. Maakt het je niet uit en vind je het leuk om eens met een ander mee te varen, meld je dan aan als opstapper. We rouleren van boot na de lunch, althans dat leek ons leuk, zodat je nog meer mensen van de vereniging leert kennen.

We hopen op een grote opkomst en uiteraard een mooie vaardag waar we weer een paar sterke zoetwater verhalen aan overhouden.

Programma zondag 8 september:

  • 9.30 uur verzamelen in Braassemcafé met koffie van de club
  • 10.00 uur varen we weg
  • Ca. 12:30 uur Hoogmade (Restaurant de Kromme Does), samen lunchen
  • 14.00 uur terugtocht
  • Lekker varen op de Wijde AA, als het mooi weer is wellicht ankeren op de Braassem en zwemmen en de wedstrijden kijken
  • Rond 16.30 uur weer op de haven
  • Naborrelen op de club

Op de koffie in de ochtend na, is alles op eigen kosten. Neem wat lekkers en drinken mee om te delen met je medeopvarenden op de dag.

Aanmelden

Aanmelden via: clubzaken@braassemermeer.nl

Voor vragen kan je bellen met Reinier Morra, Hippo, box 87, 0653 960 510.