Geplaatst op: 23-11-2020

Het was een bijhzonder seizoen met een prachtig slotweekend. Benjamin Wempe wil graag zijn dankwoord richten aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat de trainingen door konden gaan.

Hij schrijft: "Covid-19 of niet, de jeugd had de afgelopen maanden het privilege om, onder strikte regels, door te trainen op thuiswater! Er zijn veel plezierige dagen beleefd op het meer.

Net als in het voorjaar, zijn de najaarstrainingen afgesloten met onderlinge wedstrijden. Maar liefst 15 Lasers en 28 Optimisten verschenen aan de start; samen hebben zij het Braassemwater dun gevaren. Na drie races kwam Sinterklaas en zijn piet warme broodjes kroket bezorgen op het water, dat ging er bij velen prima in (natuurlijk pas nadat er was gezongen…)! Race 6 werd voor de club gefinisht bij een schemerende zon, hoe gaaf!

Ik wil graag van dit podium gebruik maken, om het gehele Braassem trainersteam te bedanken voor hun onnavolgbare inzet! Jullie én onze gezamenlijke inzet heeft veel lachende gezichten opgeleverd tijdens dit moeilijke zeiljaar. Maar…. geen lachende gezichten zonder veel enthousiaste en leergierige zeilers!

En zoals altijd: SIK, GIA, see you in 2021 @ Braassem!
Benjamin"

Ps. Er zij maar liefst 1390 prachtige foto's gemaakt door Tina van Nieuwenhuyzen, waarvoor veel dank. Om deze te bekijken, klik je HIER